Välkommen till Epona!

Tiden har kommit! Idag är dagen då vi får upptäcka Epona!

Vägen till Epona
Herman har länge varit en nyckelperson i kampen mot GED, och nu har han lite information som kan hjälpa honom att ta kampen till nästa nivå. Den här informationen kommer att leda honom (och dig) till en ny, mystisk person som kämpar mot GED i ett område som kallas Epona, i den södra delen av Södra Skördebygden. Eftersom det här är Jorvik kommer inte vägen till Epona att vara lätt, och du kommer att möta en hel hop av kluriga utmaningar längs vägen!

Du kommer att få ett textmeddelande från Herman som berättar för dig hur du börjar med uppdraget!

För att kunna göra det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha slutfört uppdragen där du, 1. Hjälper Helga med hennes familjs sommarhus, 2. Du ger Herman GED-rapporterna från Ms Drake, och 3. Du hjälper Nic Stoneground att utforska Den Gömda Dinosauriens Dal.
 Är det här vägen till Epona?

Träffa Ricky...
Stackars gamla Ricky. Han är ledsen. Riktigt ledsen. Han var en gång en av Jorviks bästa kampsportsmästare, men så förlorade han sitt livs viktigaste match och blev jättedeprimerad. Han har gett upp. Han kan inte ens förmå sig till att le när Bulldogz ger honom det spännande jobbet med att bygga deras nya tävlingsbana.

Och ännu värre är att Rickys flickvän har stora ekonomiska problem och är på väg att förlora sina stall så att alla hennes hästar blir hemlösa! Ricky vet att han kan ordna allt för henne om han vinner prispengarna i Jorvik Championaten i Jor Jitsu...
 
Hjälp Ricky inse att det aldrig är försent att försöka igen!

När du har hjälpt Ricky att få tillbaka sitt självförtroende, kan du hjälpa honom att träna för championaten så att det åtminstone finns lite hopp kvar för stallen...

Hillcrests nya tävling Cross Country Race
När Ricky är tillbaka på banan igen, kan du hjälpa honom att bygga den här fantastiska nya terrängbanan i New Hillcrest. Det finns en ny ridklubb för dig att lära känna, och de är vänliga nog att låta dig prova deras ridbana. Iallafall för tillfället...
Terrängbanan i New Hillcrest!

Hästutrustning
Om du har tid över den här veckan efter att du upptäckt allt det nya i Epona, gå på en liten shoppingtur i Gallerian där du hittar en hel del ny hästutrustning på rea! Hoppa på bussen!

Obegränsat hästtränande!
För att fira att vi öppnar det nya området har vi bestämt oss för att ta bort restriktionerna för hästträning! Istället för att vara begränsad till bara ett besök per dag, kan du besöka hästtränaren så ofta du vill. Priset är detsamma, men du kan levella upp om och om igen om du vill.

Hästtränarna finns nu på nya platser, och Tobbe Larsson-karaktären kan inte längre träna din häst i spelet. Du hittar nu hästtränare i Jorvikstallet, New Hillcrest (i Epona), Baronessans Vingård, och i Marleys paddock.

Freja och hennes drake
Freja har fortfarande användning av din hjälp när det kommer till drakbyggande… Spring ner till Sunfieldgården för att ge en hjälpande hand om du inte redan har gjort detta!

Hästmarknaden
Den här veckan är Hästmarknaden öppen i Västkobbens Fiskeby. Eddie och Ferdinand ser fram emot att du kommer förbi och säger hej!

Tack så mycket till alla våra fantastiska fans och spelare för ert stöd, ni är bäst, och vi hoppas att ni kommer att ha en jättebra första vecka i Epona!

Kramar från Star Stable-gänget 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback