Det årliga öppet hus är tillbaka!

Hej allihopa, och välkomna till denna veckans uppdatering! Det är dags för ännu ett av det årliga Öppet Hus med Johanna vid Jorvikstallet!

Öppet Hus!
Johanna vid Jorvikstallet har fått en toppenidé nu när sommaren är här och Jorvik är som allra vackrast. Hon vill se till att alla turisterna känner till Jorvikstallet! Hur då? Genom att ha ett Öppet Hus såklart! Hon planerar att öppna upp stalldörrarna för alla med massa roliga aktiviteter för hennes besökare!

Dessa roliga event är där din roll börjar! Rid ut till Jorvikstallet och hjälp Johanna med förberedelserna inför att visa alla runt! Förresten, har du någonsin funderat på att bli en ridlärare...? Då är det här uppdraget för dig!
 Johanna slänger upp dörrarna vid Jorvik stallen!

För att delta i det roliga öppna huset måste du vara en Star Rider och ha slutfört uppdragen där du mjölkar korna och matar hästarna vid Jorvikstallet.

Helt Ny Utrustning!
När du sen är färdig med att ha hjälpt Johanna, varför inte kolla in den nya hästutrustningen som kommit till Gallerian!

Hästmarknaden
Under denna veckan så är Hästmarknaden öppen för affärer i Silverglade! I framtiden så kommer Eddie och Ferdinand att ha med sig de gamla Frieserhästmodellerna till Hästmarknaden, men just nu så finns det inte något bestämt datum för när de kommer tillbaka. Vi kommer däremot att informera er om när de väl gör sin comeback! 

Vi önskar er alla en ypperlig vecka!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback