Ett Vildhästmysterium!

Hej allesammans, och välkomna till denna veckas mysteriefyllda uppdatering, med ännu mer skumma händelser och fula fiskar än det var med ostronfisket med Jonas!

Eremiten Undersöker...
Eh… Eremiten, umm… Har kanske ett lite lustigt sätt att, eh… Prata på, men han är minsann väldigt klipsk när det kommer till att hålla koll på sina älskade vildhästar på Sydhoven.
 
Eremiten misstänker att det är något lurt i görningen.

Sydhovens vildhästbestånd håller på att att bli mindre och mindre för varje dag som går, och Eremiten är inte så vidare nöjd över detta. Någon håller minsann på med något lurt, och du måste först bevisa för honom att du inte är skyldig till något, innan han låter dig hjälpa till med sin utredning.

Rid ner till Sydhoven på en gång och slå följe med Madison för att tillsammans gå till botten med denna veckas spännande mysterium!

För att kunna börja hjälpa Eremiten, så måste du först ha gjort klart uppdraget där du hjälper Madison att hämta sina skolböcker från gården, och uppdraget där Baronessan tackar dig för att du hjälpt henne att lösa mysteriet med Butterfly...

Nya Saker i Överflöd!
När du väl är färdig med ditt äventyr hos Eremiten på Sydhoven, så hämta din bussbiljett och ta en tur till Gallerian där du kan kolla in allt nytt som kommit in, både för klädes OCH utrustnings-butikerna för denna veckan! Ett sant nöje, för både dig och din häst! Tjohoo!

Hästmarknaden
För denna veckan så kommer du att hitta Hästmarknaden under uppbyggnad vid Jorvikstallets Arena.

Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback