Missat?

Ingen har väl missat detta? Jag är sjukt efter med att lägga upp saker här men här får ni om ni kanske har missat :3 
Hej allesammans! Hoppas ni mår toppen under denna fina Fredag!

Onsdagar kommer och Onsdagar går, och att jobba på ett enormt datorspel som Star Stable kräver eeeenormt mycket arbete! Att göra uppdateringar med saker, eller uppdrag, eller hästraser, eller nya funktioner, varje vecka är ett väldigt stort berg att bestiga, och vi släpper dessa uppdateringar frivilligt varje vecka för att vi tycker så mycket om det, och för att vi tycker så himla mycket om er!

Allt vi jobbar med är inte helt dedikerat åt Onsdagsuppdateringar däremot, så under vissa veckor så kommer det att vara lite färre saker att göra, att köpa eller uppleva, och under andra veckor så kommer det att finnas massvis med nytt kul! Vissa veckor så är det lite mindre innehåll under uppdateringen, detta för att vi då jobbar hårt på andra, större planer för saker som kommer att komma i en nära framtid.

Så under vissa veckor så kan det vara lite mindre uppdateringar. Vissa veckor så är det desto mer. Men varje vecka så jobbar vi stenhårt för att ge er ännu mer coola prylar till spelet som vi och ni älskar så. Så som de nya hemstallen som kommer att komma mot slutet på 2016… Så, vem är sugen på en liten tjuvkik nu månntro?

Massa kramar från oss på SSOHQ
 
Jag ser fram emot att få en uppdatering av hemstallen, jag vill inte ha för höga förhoppningar för jag vill inte bli besviken när det kommer till spelet liksom, men det ser sjukt vackert ut och jag hoppas verkligen att man kan ha mer än 10 hästar hemma .
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback