Mer Jor-Jitsu med Ricky!

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, där Ricky behöver motiveras. Igen...

Hjälp Ricky till Segern!
Den nyligen rödhåriga Ricky står inför en av sina största utmaningar hittills: det är nämligen dags för de första distriktskvalen! Om han ska ha någon chans att få tävla i det stora mästerskapet och få chansen att vinna prispengarna, så kommer han behöva din hjälp med sin taktik och motivation.
Hjälp Ricky att säkra sin plats i finalen!

Bege dit till Nya Hillcrest och snacka med din nyligen rödhåriga polare för att se hur du kan hjälpa honom att nå framgång!

Hästmarknaden
Varför inte planera ett besök hos Eddie och Ferdinand vid Hästmarknaden? De har nu öppnat sin marknad vid Fort Pinta, så passa på att ta en tur dit för att säga hej till dem!

Chattmoderering
Goda nyheter! Vi är stolta över att kunna presentera den första fasen för lanseringen av vårt team av chattmoderatorer! Från och med denna vecka så kommer spelare i Sverige att få sin spelupplevelse ännu säkrare i och med närvaron av slumpmässigt placerade chattmoderatorer. Här är allt du behöver veta:

★ Chattmoderatorerna kommer nu att finnas på de svenska servrarna. Detta kommer även att komma för andra länder i ett senare skede.

★ Chattmoderatorerna är anonyma: de kommer varken att synas eller på annat sätt kunna identifieras.

★ Chattmoderatorerna kommer att vara online under slumpmässiga tidpunkter för att övervaka aktiviteten i Star Stable Onlines chatt.

★ Chattmoderatorerna kommer inte att acceptera beteende som bryter mot riktlinjerna för chatten som står angivet i Star Stables användarvillkor.

★ Chattmoderatorerna kan ge dig en varning eller stänga av dig från chatten om de anser att du uppför dig på ett sätt som bryter mot våra riktlinjer.

★ Chattmoderatorerna kommer aldrig att fråga spelare om någon personlig information, så som inloggningsuppgifter och lösenord

★ Chattmoderatorerna finns där för din säkerhet i spelet. De förtjänar din respekt och hänsyn, och om du försöker att störa eller provocera dem, så kan du bli avstängd både från chatten och spelet.

Vi vet att ni kommer att ge de nya moderatorerna all den respekt och hänsyn som de förtjänar och att ni kommer att välkomna dem med öppna armar till er chatt! Hela gänget här på Star Stables huvudkontor är väldigt glada över att vi kan ge er detta extra lager av säkerhet i spelet för er alla, det är vår högsta prioritering att ni ska kunna känna er trygga, säkra och glada i spelet!

Nya Kläder & Utrustning
I Gallerian denna veckan, så kan du hitta ett gäng med nya och coola saker på hyllorna. Så ta en tur dit och kolla in de nya kollektionerna i Jorvik City Plaza!

The Star Stable Show
Denna veckan så ser vi ännu ett episkt avsnitt där Matilda och gänget kommer med spelnyheter och en riktigt äcklig “Utmana en Game Master” med Florent! Kolla in allt skoj här: 
 
Ha en alldeles underbar vecka!
Massa kramar från hela Star Stable-gänget!




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Jossan

Detta verkar så himla kul! :)

Svar: Det var lite kul faktiskt :D
silverknight.blogg.se

2016-06-01 16:39:13
URL: http://xenomorphs.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback