MyStable kommer snart!

Hej allesammans! Vi startar veckan med lite finfina nyheter! Vi kan äntligen avslöja vår första stora tjuvtitt av MyStable – ditt helt nya, uppdaterade och underbara hemstall!
 En första koll på designprocessen av MyStable!

Det finns massa saker som vi är jättespända över att få dela med oss av gällande MyStable, och kanske den viktigaste saken vi kan meddela er just nu, är att det kommer att släppas nu i November!

Slutet För Det Gamla Stallet…
MyStable kommer att ersätta ditt nuvarande stall som du har i spelet. Tänk på det som en av de mest episka uppgraderingarna någonsin! Just nu så kan du ha 9 hästar i ditt stall, utöver hästen som du rider på, men med MyStable så kommer du att få plats för ytterligare 2 hästar gratis! 11 hästar plus hästen som du rider på, vilket ger totalt tolv hästar i ditt hemstall!

Uppgradera Ditt Stall!
Om två extra hästplatser inte räcker, så kan du även använda Star Coins för att uppgradera ditt stall! Öka kapaciteten till 14, 16, eller till och med 18 hästar!
 Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!

Vi tror nog att några av dina hästar åtminstone, älskar att få åka iväg på semester på Hästön ibland, men vi är desto mer säkra på att du hellre skulle föredra att ha dem lite närmre ditt hem...

Hästön
Som en del av MyStable-uppgraderingen, så tar vi bort Hästön och ersätter det med din alldeles egna hage! Nu kan du ha hur många hästar som du vill, och gissa vad? Tillgången till din hage kommer att vara helt gratis. Inga mer kostnader för att skicka hästarna till Hästön!

Din hage kommer att fungera precis likadant som Hästön, så när du skickar dina hästar till hagen, så kommer du inte att kunna se dem, men du kan flytta så många hästar som du vill, så ofta som du vill, helt gratis!

Spännande nya tider framöver med MyStable! Håll utkik för mer detaljer inom de kommande veckorna!

Kramar från hela Star Stable-gänget
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Ronja Lowlake

Hej jag älskar dig

2016-10-26 13:30:08


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback