Spöktakulärt halloweenskoj!

Hej hej Halloweenvänner! Välkomna till denna veckans uppdatering!

Gå Inte in i Skogen...
Det är inte längre säkert i Gyllenbladsskogen. Åtminstone inte när hon är där. Förra årets populära (och superläskiga) Halloween-uppdrag är tillbaka för er som inte hade möjlighet att göra detta förra året.
 Hon är tillbaka...

Rob och Bob har varit på ännu ett av deras sjöfartsäventyr och de har tagit med sig något tillbaka från deras resor, som inte verkar vara riktigt som det ska. Stick bort till dina piratpolare och se vad för fasansfullt som de har tagit med i lasten åt dig... 

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha gjort färdigt uppdraget där du hjälper Bob upp ur vattnet som han har fallit ner i. Om du har gjort klart detta uppdraget förra året, så kommer du inte kunna göra det i år igen

Fruktansvärt fina Halloween-kläder!
Nu har du chansen att spöka ut dig för Halloween! En hel del fruktansvärt fina nya kläder finns att köpa i Gallerian. Glöm inte heller att kolla in alla pop up Halloween-butiker som dyker upp över hela Jorvik. De har några rysliga överraskningar på lager!
 Bus eller gotta dig själv i läckra nya stilar!

Du kan också hitta lite nya kläder i Gallerian, så hoppa på bussen och ta en titt på vad som erbjuds.

Hårresande smink!
Kolla in våra salonger där du hittar en hel del otäckt smink som du kan matcha din Halloween-klädsel med för att se riktigt skrämmande ut!

Ruggigt roliga äppelbitartävlingar
Över hela Jorvik gör öborna sig redo för att fiska efter äpplen! På en rad olika ställen har du chansen att utöva denna traditionella Halloween-lek där du tar tag i ett äpple med dina tänder från en tunna full med vatten, och gissa vad? Det finns priser! Vi garanterar att dessa priser är skräckinjagande skoj!
 Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!

De speciella priserna kommer att vara på olika ställen varje dag, så börja leta runt i Jorvik för att hitta var du kan vinna de här Halloween-gåvorna!

Kusliga spökjakter
Tyvärr har Ghostbusters inget eget kontor i Jorvik så det är upp till dig att hitta de otäcka spökena som har tagit över ön. Du kommer att hitta de här fasansfulla vålnaderna på olika hemliga platser i Jorvik, och du kommer bara att kunna hitta dem genom att uppmärksamt lyssna efter deras kusliga ljud...

Träffa ett spöke!

Hör du deras ohyggliga ljud ska du försöka hitta dem! De förblir osynliga tills du kommer tillräckligt nära, och då BU! står de precis framför dig. När du väl har hittat spökena, så kan du sen stoltsera med en läcker belöning. Det här årets belöningar i Halloween-uppdragen är helt nya för i år!

För att sätta i gång med den här spöklika uppgiften, prata med Mrs Holdsworth - hon berättar för dig vad du ska göra!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för en vecka med hästmarknadsaction vid Västkobbens Fiskeby. Eddie sa till oss att hon hoppas att hästarna inte kommer att bli för rädda!

Vad Gömmer sig i Mörkret?
Legenden om Galloper Thompson är välkänd över hela Jorvik, och den har skrämt både barn och vuxna lika mycket varje Halloween, under många, många år. Olika versioner och rykten om vem – eller vad – Galloper Thompson egentligen är, sprids som en löpeld överallt runt denna tiden på året, och ingen vet egentligen vad som faktiskt är sant.

Dikter och historier om Thompson finns överallt, och dessa läskiga berättelser skrämmer öborna och deras hästar. Men ändå, de är ju endast fåniga spökhistorier, eller hur?



Eller?

Varning för spelare: Denna Halloweenuppdateringen innehåller massvis med skoj, och det kan vara rätt spännande under vissa delar, men några delar av vissa uppdrag kan eventuellt vara riktigt otäcka för vissa av våra yngre spelare. Så om du tycker spökhistorier är obehagliga, så är det helt okej att be någon hemma att sitta med dig under tiden du spelar igenom vårt Halloweeninnehåll, och glöm inte att förbereda dig för något enstaka läskigt som man hoppar till av, lite då och då! Och kom ihåg, det är bara ett spel och inget är på riktigt. :)  

Ha tonvis med läskigt skoj allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback