Söt köttbulle

 

Kvällen som blev kaos?

För en gång skull var jag kvar både på ts och sso när alla andra ville gå och lägga sig. 
Jag, Haley, Felle och Simone blev kvar och vi lekte runt. 
Felle fick för sig att knuffa ut sin häst över ett stup och Haley blev överlycklig när stackars hästen trillade ner. Och ja asså underbara människor <3 
 
 Deta hände igår så ni alla är medvetna om det ^^

Sen försökte även Haley sälja mig för 25 sc. Asså what, är jag inte värd lite mer och varför i hela fridens namn skulle du vilja sälja mig kvinna?! :( 
 

Glad?

Hur glad är Sture tror ni över att Jorvik City Mall har kommit? 
Mjo Sture är såhär glad! :D 

Mer bilder kommer komma i framtiden. ^^
 

Fräsrarna är borta?

Vänta va? Kom och köp osynliga hästar? :D 
 

Mobilblogg.

Jag gillade inte när man kunde välja att få en mobil anpassad blogg eller vad det nu heter och valde inte det, utan när man gick in på min blogg så vare som om man gick in via ens dator. Men sen igår ( onsdag ) så valde blogg.se att göra så att alla bloggar är numera mobilanpassade.
 
Okej, vissa av er kanske vrålar av glädje men asså nej, jag är inte så värst glad över det, varför kanske du undrar?  
Jo för att all den tiden jag har lagt ner på min design är precis som bortblåst när man kikar på min blogg via mobilen. :( 
 

Throwback Thursday

En sån underbar bugg bild som jag måste visa igen :D 
 
Skulle byta pålle helt enkelt och sitter upp såhär.. Dog lite av skratt när jag såg det :3 
 
2013 - 07 -16 hände detta magiska ögonblick. 

VÄLKOMNA TILL JORVIK CITYS GALLERIA!

Hej och välkomna till veckans härliga uppdatering! Vi tycker det är jättekul att äntligen få berätta att det nu finns en ny plats att besöka i Jorvik: en helt ny galleria!

Jorvik Citys galleria slår idag upp dörrarna för alla i Jorvik! Det stämmer: för alla! Star Riders och icke Star Riders kan alla få chans att umgås tillsammans, ha skoj och shoppa, shoppa, shoppa i den helt nya gallerian!

Innan vi berättar mer om den absolut senaste och coolaste platsen att hänga på i Jorvik, har vi lite andra nyheter...

Mer uppdrag och en extra level för gratisspelare!
Icke Star Riders har nu chans att ha ännu mer skoj i och runtom Fort Pinta då de får tillgång till en rad uppdrag som tidigare bara varit tillgängliga för Star Riders! Nu har gratisspelare möjlighet att göra nya uppdrag och få mer XP vilket leder till att de nu kan komma upp i level 5! Nya uppdrag, en ny level plus en helt ny galleria för shopping! Idag är en bra dag för alla som inte är Star Riders!
 Nya uppdrag runt Fort Pinta och level 5 för alla!

Helt ny galleria, Helt nya butiker!
Jorvik City galleria är en perfekt plats för shopping för alla i Jorvik och en ny galleria innebär såklart helt nya butiker! Här är ett litet smakprov på vad som redan har hunnit öppna i gallerian:

  • Megabutiker som säljer kläder, utrustning och accessoarer
  • ett helt nytt kafé
  • en handelsbod där du kan köpa alla möjliga basvaror
  • en scen där flera olika evenemang kommer hållas!
…plus mycket mycket mer som kommer i framtida uppdateringar! I gallerian finns också särskilda förvaringsskåp där du kan förvara alla dina inköp! När du öppnar ditt förvaringsskåp så får du tillgång till samma lagringsutrymme som du har i ditt hemstall, vilket innebär att du aldrig behöver åka hela vägen hem om du får ont om utrymme i din ryggsäck!

Detta är bara början! Vi lovar mer coola butiker och häftiga saker framöver!
 Välkommen till Jorvik Citys galleria!

Helt nya butiker, Helt nya föremål!
Okej, vi har en helt ny galleria som behöver nya butiker...och vad behöver nya butiker? Nya saker! Så sjävklart finns det högvis med nya kläder till dig samt utrustning och dekorationer för din häst. Så mycket att vi inte har plats för allting här i nyheterna!

Ta dig till Jorvik Citys galleria på en gång och kolla in alla fantastiska nya saker!
En av de tuffa nya butikerna i Jorvik Citys galleria!

Vi introducerar även ett helt nytt sätt att shoppa! Med ett nytt förbättrat system med större bilder på föremål att förhandsgranska samt möjlighet att sortera butiken på level, pris eller i alfabetsordning! Som om inte det vore coolt nog så kan du även filtrera alla föremål i shoppen du befinner dig i på färg, vilket gör det lättare att matcha ihop med perfekta klädseln!

Superhäftig invigning!
Det är ett speciellt tillfälle, så vi behöver ett tufft evenemang! Jorviks egna rappareRaptor kommer uppträda på scenen i gallerian och du kan även möta honom efter uppträdandet för att få en egen autograf.

Håll utkik efter Henrietta i gallerian, som väntar på att få ge dig en t-shirt för att fira den stora invigningen och Raptors häftiga framträdande!
Raptor: Jorviks coolaste/töntigaste rappare!

Allt detta låter ju fantastiskt, men hur kommer jag dit?!
Ta dig till Fort Pinta och snacka med James så kommer han be dig springa ett ärende till Gallerian. För att ta sig raka vägen till gallerian får man åka med bussen, men då behövs först ett busskort! Mer information om detta får du från James i spelet!

För att kunna ta dig till gallerian måste du först ha gjort klart uppdraget då man hjälper James att ta foton i Fort Pinta. Dessa uppdrag är tillgängliga för både Star Riders och gratisspelare.
Hoppa på direktbussen till Jorvik Citys galleria!

När det sker massa nytt i spelet så blir det även massa nyheter att läsa här! Eftersom denna veckas uppdatering är så pass stor kommer nästa veckas uppdatering bli lite mindre och främst fokusera på mer coola saker att fylla upp butikerna med, plus en liten extra överraskning som vi ännu inte tänker avslöja!

Ha en rolig vecka och välkommen till Jorvik Citys galleria!
Star Stable-gänget

Sture är redo!

Heheh Jag är redo för Jorvik City Mall 
 

Udda namn men endå spännande


Spännande namn, Drusi aldrig sett tidigare :3 
Tänkte på druvor när jag såg namnet tihihi 

Min lilla nörd <3

Asså ni vet Felle? Min galna underbara söta Felle? Om inte så äre synd om dig :p Nä men asså vi är ett gäng i klubben som börjat spela Alicia Online. Men vi har en som har spelat lite för mycket kanske? Hon är min nörd och bara min och jag älskar henne ändå. <3 

Anyway, hon har kastat upp denna korta, snabba videon om hur hon gör för att samla alla sina över 23 000 morötter
 

Ojdå...

Inte varje dag man hittar en spelar under marken. Hoppas att allt såg vackert ut och att du kom upp igen :p
 

Musik

Tänkte dela med mig av detta. Det finns en sida på nätet som kan scrobbla ens musik när man lyssnar på den. Och jag har ett konto där, säger inte vad jag heter då det är privat och jag vill ha lite privata saker. (Vänligen respektera detta)
Men jag har vart medlem på den sidan sen 2008 drygt. 
Den listar som sagt den musiken man lyssnar på om den kan identifiera den. Totalt har jag tydligen lyssnat på 46 459 låtar sen kontot skapades. Vilket låter mycket just nu men det är sen start liksom. 
Jag har fått frågan några gånger tidigare om typ vad min favoritgrupp/artist är eller favoritlåt och jag kan faktiskt inte säga det men nedan följer en bild på en del av min musik smak ehehe
 
 

Alicia Online

Har börjat spela Alicia Online och jag fastnar lite mer för varje uppdatering som kommer. 
Det är en uppdatering oftast varje onsdag och söndag, vilket är rätt najs. ^^

Just nu kan man mata sin häst ( min heter Fjantis ) , borsta man och svans, tvätta kroppen och även leka med hästen. Och självklart samla morötter. Jag spelar inte så värst länge när jag spelar men spelar relativt ofta ändå. Jag har även samlat ihop över 3 500 morötter och jag är fett stolt över dem. 
Bjussar lite på lite bilder :3 

Missy är rätt så vacker

Nej sista bilden är inte alls redigerad fult. :D 
 

Sneaky Dragons - Vecka 8

Idrottsvecka har vi kört denna vecka och gud vad kul vi har haft det. 
Det hela började med i Vattenbympa i måndags. 
Vi plaskade både med våra söta hästar och utan. 
Var lite väl upptagen av att läsa i chatten så bjussar på dessa fina bilder :3 
Juste innan eventen började så var vi lite typ attackerade av fans. Ehehe var knappt så att jag kunde se vart jag själv var ett tag. 
 
Tisdagen körde vi Orientering i klubben. Sjukt kul faktiskt och det gick rätt fort. Det hade vi nog inte riktigt räknat med hehe. Nemo hade planerat och kämpat och jag hjälpte till och höll och var allmänt redig och söt. ^^
 
 Onsdagen skulle bestå av möte men drygt 2 timmar innan det var dags så bytte vi.
Idrottslektion stog på schemat och det var sjukt kul. Även idag hjälpte jag till och höll i det. Gjorde liite mer nytta idag än igår så att säga ehehe. ^^
Tyvärr var det få som var med, antar att det hade med att sso krånglade upp allt som vanligt så vissa kunde inte komma in och spela. Vilket var väldigt tragiskt då dem missade ett kul event.
Bjussar på lite bilder och vill ni läsa mer vad vi gjorde så kika in HÄR
 
Torsdagen bestod utav lite träning inför stafetten (som skedde igår, Lördag. Bra upplägg, tyvärr gick det inte hela vägen ) och även möte ^^ Där Felle fick för sig att dissa kramen. 
 

Det vita fluffet

För några dagar sen blev mitt vita fluff klart :D 
Nu är alla mina fjordingar i topp och goa. :)
 

Sötaordichatt :)

Kommer ni ihåg Ronja? 
Anyway hon är så söt. Häromdagen så levlade vi lite eller vi var iaf i samma grupp och då skriver hon att hon är avundsjuk på mig, jag frågar varför och får detta till svars
 

Vackra hästar och människor ♥


Eye

En häst jag väldigt sällan rider nu för tiden är faktiskt min tinker Dragoneye. 
Jag var på ett sätt inte kär i den när den kom till spelet utan detta var ett hästköp som jag på ett sätt kändes lite tvingad eller asså nja inte direkt men alla köpte dem och ja dem var lite fina, gillar skäckar så på ett sätt var jag inte tvingad till att köpa den men ja ni kanske förstår haha
Eye plockades hem från häston i ca 10 minuter för att fotas lite snabbt och jag var typ glad över att få skicka tillbaka honom till hästön.
Men han är lite fin iaf.
 

Throwback Thursday :D

Efter lite snack med kära Nina så berättade hon om den brillianta idén om att köra lite Throwback Thursday. :D 
 
Så i några veckor framöver just på torsdagar lär sånna här inlägg dyka upp :D Yaaay, skäms för detta faktiskt haha men ja då får ni en chans att se gamla bilder och inlägg (om ni inte redan har sett dem eller tjuvkikat) 

 
Vi startar med denna vackra bild
Det var på den tiden då jag bara hade 3 hästar i stallet. Och inte stallhjälpen fanns 
Redan då hade jag en dille på att döpa alla mina hästars förnamn till samma.
Och från början hetta alla pållar Night i "förnamn" tills dem kom med nya namn till hästarna. ^^
 
Detta inlägget skrevs 2013 - 05 - 21 ^^

Bilder från JV

Lite behind the scene bilder från Nemo´s serie Jorvik Vampyren.

YTTERLIGARE EN VECKA MED ALLA HJÄRTANS DAG-SKOJ!

Hej och välkommen till veckans uppdatering!

Alla Hjärtans Dag fortsätter!
Vi kan avslöja att allt Alla hjärtans dag-skoj från förra veckan även finns kvar denna vecka! Skräddaren Donald och kaféägaren Catherine behöver fortfarande din hjälp, och alla roliga dagliga uppdrag med ullen, färgerna m.m. finns fortfarande tillgängliga. Ha så kul!

Extra Alla hjärtans dag-skoj!
Trots att ni kommer ha fullt upp med alla uppdrag från förra veckan, har vi valt att hämta tillbaka några favorituppdrag från förra året, men med helt nya belöningar! Alla hjärtans dag-breven har försvunnit och du måste ge Derek all hjälp du kan så att han får tillbaka alla sina leveranser.
 Derek behöver din hjälp!

Ny utrustning & söta teddybjörnar!
Helt ny utrustning till din häst finns nu till salu i Silvergladebyn, så varför inte rida förbi och kolla in allt nytt när du ändå är på väg för att hjälpa Derek? Teddybjörnarna från förra veckans uppdrag med Donald finns nu att köpa i Alla hjärtans dag-affärerna! Skaffa dig själv en söt liten kompis som håller dig sällskap i sadelväskan!

Glöm inte bort att lägga till oss på Snapchat: StarStableSnap är värt användarnamn och vi håller på att förbereda en jättecool tjuvkik som kommer senare i veckan!

Ha en bra vecka!
önskar Star Stable-gänget

Sims - Famlijen F

Startade upp mitt sims och ville verkligen spela men efter typ 5 minuter var det inte kul längre. :/ 
Fruktansvärt tråkigt när det blir så men finns inte mycket att göra. Det ska vara kul att spela och inte något som man måste tvinga fram.
Tog detta kort innan jag stängde ner. 
Han är ju vacker så förstår faktiskt inte varför jag tappade suget på att spela. 

Fiskebyn @ night

Jag gillar nätterna på sso och speciellt Fiskebyn. Eller iaf himlen runt Fiskebyn ehehe ^^
Mycket vackert! 
 

Skumma filurer...

 

Ehh...

Ska försöka att ha event nu.... SÅÅÅ mycket folk...
 

Bakgrundsbild

Måste bara dela med mig av min vackra bakgrundsbild som jag har på datorn. 
Mwihihi
Den är perfekt <3

Sneaky Dragons - Vecka 7

Denna veckan har vi kört Mästerskaps vecka. Sjukt kul en sånhär vecka. Alla blir så tävlings inriktade och taggade :D 
Det bästa med denna vecka är också att alla får poäng på eventen så man har ingen aning om vem som kan / kommer vinna förens veckan är nästan slut och då vi ger ut resultatet :D
 
Måndagen började med en enda chans på Lilla Hoppbanan i Gåd. Det var inte så värst många som dök upp men vi körde på endå och vi fick fram en vinnare. Victoire / Sofie kammande hem vinsten med tiden 13.87. Stort Grattis igen! 
 
Tisdagen bjöd på Dressyr och alla var sjukt duktiga och vackra. :) 
Innan själva träningen drog igång så körde jag och Nina lite AFK hoppning Ehehehe :D
Okej nog med AFK hoppnings bilder. Ehehe
 
Dressyren gick kanoners och dressyren vanns av Felicia Nightlake. :) 

Onsdagen vare möte dock inte via sso då vi var så osäkra ang servern ^^
 
Torsdagen var vi och tävlade på Padocköns tävling och det var så nervigt och kul att få höra dem medans dem tävlade ^^ Thihih. :3 
 
 
Victoire Winterfall kammade hem den totala vinsten och det var sjukt spännande under hela veckan! :D 
Här följer den totala poängen 
Victoire Winterfall – 21
Ellie Northfall – 19
Felicia Nightlake – 17
Sofia Goldknight –16
Sasha Duskgirl –12
Amanda Youngweb – 9
Emma Shortroad – 9
Malin Bunnylee –6
Malin Winterfall – 5
Nina Bunnystorm – 5
Lena Crazystreet – 4
Amanda Wolfdaughter - 3
Stina Wolfside – 1
 
Jag hoppas att ni har haft en bra veckan för det har jag haft :3 

Fina Flickor


Före - Efter

Tänkte visa er denna bild på Hanna, min sims gubbe. ^^
Lite före och efter helt enkelt 
 

Dragonshadow

 

Hejsan!

Hejsan!

Efter en del förseningar har vi nu börjat arbeta med uppdateringen på servrarna (låtsas bara som att det är onsdag!)  
I uppdateringen har vi lyckats klämma in fantastiska Alla hjärtans dag-uppdrag, några söta överraskningar till sadelväskan, tre nya hästar PLUS en värdekod på 200 GRATIS Star Coins!

När allt arbet är klar kommer vi dela ut den efterlängtade värdekorden...inte långt kvar nu! 

Ha en fin dag och håll ögonen öppna här på Facebook eller på vår hemsida för mer information om dagens uppdatering!

 

- Kopierat från StarStable´s Facebook sida


Red Eyes

 

Nytt ang uppdateringen

 

Diversity 2 - #1 Introduction & Parkour

 

Träning

I söndags så hade vi en liten träning inför en staffet som klubben Metal Wings planerar. 
Vi var inte så måga som dök upp men gick ändå igenom allt. 
Dock när vi kom till Jarlaheim så tyckte Ellie att det var tråkigt att skritta fram så hon bestämde sig för att flyga
 

Håll ut liiiite till :D

Snart så mina vänner :D 
 

Level 17

Juste! Ni som kanske inte följer mig på instagram (evesilverknight) har kanske missat detta :3 I onsdags när jag var i full färd med att leta efter Andy´s skatter så levlade jag upp :D 

Lets do this!

 

Snart kan ni se Mig, Nemo och John spela Diversity 2. :D 
Ihihihihihi 

Sneaky Dragons - Vecka 6

Denna vecka har vi lekt. Massor :D 
Ingen mindre än Haley Rainstorm har knåpat ihop denna veckas event ^^
Måndagen började med en Ordlek
Haley gav oss 4 - 6 olika bokstäver som kunde bilda en mening. Och ja, dem meningarna blev en del konstiga och en del knasiga hahah 
Innan vi började leka så roade jag och Ellie oss lite med vår lekledare, eh ehe hehe 
Sen fick vi lite skäll och satte oss snällt och prydligt vid bordet. :3 
 
 
Tisdagens event var jag inte med på och jag tror jag saknade något. Efter ha kikat på Haley´s blogg så fick jag reda på dem gjorde då det stog Hemlig lek på schemat. 
Dem hade iaf lekt Under hökens vingar och grillat. Sjukt mysigt ju! Åh önskar att jag var med. :/ 
Bild kapad från Haley
 
Onsdagen vare möte som vanligt och som vanligt så kramades vi i slutet. 
 
Torsdagen lekte vi nere vid Fort Pinta stranden. Ett event vi inte kört tidigare så det var lite klurigt men sjukt kul ändå! :D Jag plockade på mig typ det jag tyckte var båtinspirerande outfit och tog med mig Wisse. 
Juste titta! Ihihihih
Jag försökte paxa mig till vinsten redan från början men det gick inte. :/ 
Men efter lite kämpande och tänkande så lyckades jag allt vinna! :D :D 
Efter några minuter fick jag reda på att Delle klarade eventet också så att vi delade på vinsten :3 
 
Det var denna vecka. Hoppas ni hade en trevlig vecka. 
Puss på er! 

Min vackra dansare :'3

En styck ny starthäst :D 
Han är så vacker såhär! Jag tror jag dog lite när jag såg honom *.*
 

Här kan man stå :3

 

Ehehehe

Ehehehe
 Om din katt kunde messa dig (13 SMS som får oss att skratta)

Reklam

Det är en ölreklam men det skiter jag fullständigt i nu för att den är så söt! 
 
Okej denna också! Ihihih

Jag vill ha en sån häst... *.* 

Bus bus bus

Bus med dem bästa <3
Ellie trillade ner och jag stog ett tag och tittade på henne och sen helt plötsligt trillar jag också ner. Asså nä haha
 
Sen kom Sofia och lekte med oss också, slutade med att hon fastnade och Haley fick för sig att skratta åt henne :/ Heheheahahah
 

Event dags :3

 

Familjen F

Tänkte visa er mina två pållar i den familjen jag spelar på :3 
Feather (bruna) och Flame (gråa) .
Vackra skäckar^^
 
Tjejen Felicia visar jag en annan gång :3 

DAGS FÖR SKATTJAKT: GEOCACHING STYLE!

Hejsan och välkommen till veckans uppdatering!

Först vill vi tackar för ert fina tålamod medan vi arbetat lite bakom kulisserna med all möjligt idag: ni är helt klart bäst!
Nyfiken på Geocaching?
Har du någonsin prövat på geocaching? Det är en blandning av orientering och skattjakt och Andy i Firgrove har bestämt sig för att denna roliga aktivitet ska komma till Jorvik!
Hjälp Andy att sätta upp sin geocatching-tävling i Firgrove! 

Han kommer behöva din hjälp för att få allt på plats till sin geocatching-tävling, så rid fort över till Firgrove och se vad som är på gång där! Kanske finns det till och med en fin belöning att hämta?!< br/>
Du måste tidigare ha gjort uppdraget då man hjälper Mrs Packard att göra en tårta till Andy, Du behöver även ha prövat Gyllenbladsstallets tävling någon gång tidigare

Mer tokigheter med Jack Goldspur!
Det verkar som Jack fortfarande behöver lite av din hjälp. Han är inte alltid så smart som man kanske hoppas så ha lite tålamod med honom!

Jackor & Jumprar!
Helt nya kläder har kommit till Jarlens gömma som ligger intill Jorvikstallets arena, bland annat hittar du vackra jackor med dubbelknäppning och en mysig stickad tröja. Rid dit och ta dig en närmare titt!

Hästmarknaden
Eddie & Ferdinand har stannat upp i Västkobbens fiskeby och påbörjar nu arbetet med att sätta upp sin marknad!< br/>
Åter igen tack för att ni väntat tålmodigt under dagens aningen längre uppdatering, och ha så kul nu med all geocaching!

Ha en fin vecka!
Star Stable-gänget

Nyheter om veckans onsdagsuppdatering

 
Hejsan

Veckans onsdagsuppdatering kommer att vara lite annorlunda än vanligt: vi kommer att ta ner hemsidan för att göra viktigt underhållsarbete medan spelet ligger nere och detta kommer ta lite längre tid än en normal onsdagsuppdatering.

Det innebär följande:

  • När vi som vanligt tar ner spelet på onsdag kommer det ligga nere lite längre än normalt.
  • Medan spelet ligger nere kommer vi även ta ner vår hemsida medan vi arbetar.
  • Allt detta sker för att vi arbetar på att öka styrkan och kapaciteten på våra spelservrar.
Vi beslutade att göra allt detta på en onsdag under uppdateringen då servrarna ändå ligger nere, så att vi inte tar upp viktig speltid för er en annan dag.

Vi vet inte exakt hur lång tid det hela kommer att ta men vi lovar att hålla er uppdaterade på vår Facebook-sida med nyheter om hur arbetet går.

Tack för er förståelse och ert fina tålamod!
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Spel spel spel

Mihihih tänkte bara visa er vad jag håller på att hämta ner :3

Tips mottages!

Ny dator innebär också att jag kan göra mer saker på den än vad jag kunde göra på min gamla bärbara. Det jag tänker på är att jag kan nu sitta och filma och redigera filmklipp precis när jag vill. (visst det kunde jag nästan innan också)  Men iaf, det jag vill komma till är att har du några ideér eller tips på vad jag kanske kan göra för att lägga upp något på min youtubekanal? :D
 
Dela gärna med dig dina tips och ideér i kommentarerna så får vi se vad jag kan fixa ihop :D
 
 
Psst!
En stallvideo är jag inte direkt sugen på att göra så helst något annat :3  
 

Dragoncrush

Bytte faktsikt namn och även då kön på min gråa pålle. Nu heter han Dragoncrush
 

Sneaky Dragons - Vecka 5

Denna veckan har jag faktiskt inte var med ALLS och lekt.
 
Jag har inte haft tiden till att sitta vid datorn när eventen har startat och känns så dum att logga in 20 - 30 min sen till något event. Jag ber om ursäkt men denna veckan kommer ni inte få några bilder eller text om vad vi gjort.
(Om du självklart inte läser någon i klubbens bloggar) 

Kastar in denna vackra bild för att liva upp inlägget.
 
 
Eller vänta! 
Jag var med på Tisdagens tävling! (ibland kan det vara bra att rensa sin fraps map :p )
Klubbens tävlingslag skulle tävla mot Walking Eagles. Jättetrevliga människor det dära! Ser fram emot mer tävlingar med/mot dem :3 
 
Det var en jämn kamp men Sneaky Dragons kom segrandes ut ur kampen. Walking Eagles kämpade på bra och låg tydligen bara 4 poäng efter. Bra kämpat igen alla som deltog och tävlade! :D 
 

Ny liten burk :)

Jag har köpt mig en ny liten burk att spela på. Så hejdå till min gamla skruttiga bärbar (tack syster, men tiden för den är nu över ) och Hej till min nya skönhet *.*