Prinsen min :)

He is so cute :'3
 

Sommar! Strand! Skoj!

Wooohooo, det är sommartider i Jorvik!, och om du sticker ner till Fort Pintas Strand i dag, så kommer du att stöta på en smörcool överraskning!

Tim Hooper är Tillbaka!
...och han är precis lika korkad som han var förra året. Det verkar inte riktigt som att han kan tänka helt klart alla gånger, men vi älskar honom ändå. Som en groda under en sten, eller hur?
Tim Hooper: vilken hjälte.

Han är de skoj sommaraktiviteternas mästare vid Fort Pintas Strand, och du kommer att känna igen dessa roliga uppdrag från förra året, men det är ändå värt att spela igenom dessa igen, om inget annat så åtminstone för att få höra på allt skräp som kommer ut ur hans mun, eller hur? Om du inte har har gjort detta sedan tidigare, så finns det massvis med skoj att göra för att hjälpa honom med hans strandsysslor och helt enkelt bara lyckas tyda vad tusan det är han babblar om under halva tiden. Ha det så kul!

Midsommarskattjakt
Under veckan som varit så har du haft möjligheten att hjälpa Steve med hans Midsommarplanering (och om du inte har hunnit göra detta än, så är det ingen fara, du kommer att kunna fortsätta med dessa uppdrag fram till och med den 20 juli!), så om du gjort detta så är det nu dags för dig att ta del av den årliga Midsommarskattjakten!

Ta och besök Felix för att få din första ledtråd för att påbörja skattjakten!

Belöningarna från Midsommaruppdragen ges ut slumpmässigt, så det kan hända att du får samma sak mer än en gång. Du måste vara Star Rider för att kunna ta del av Midsommaruppdragen.

Ny Utrustning!
Ta en tur till Gallerian för att kolla in de nya kollektionerna som finns tillgängliga från och med denna veckan! Ny utrustning finns att köpa, så ta en tur dit och skaffa något fint till dina hästar!

Hästmarknaden
I Västkobbens Fiskeby så har Eddie och Ferdinand nu öppnat upp sin Hästmarknad! Rid dit och hälsa på dem!

Fått fallenhet för Friesern?
Under denna veckan så har vi sänkt Star Coins-priset för Frieserhästarna i spelet! Vi vill se till så att ni har möjligheten att kunna skaffa en av de nuvarande Frieserhästarna, innan vi utannonserar en alldeles speciell Frieseröverraskning som kommer snart! Så vad kommer du att göra? Skaffa en Frieserhäst nu för förmånligt pris, eller spara dina Star Coins och vänta på överraskningen? Så spännande tid nu att vara ett Frieserfan just nu!

Ha en alldeles underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Osynliga npc hästar

Undra vad sso teamet håller med nu när dem det verkar som alla npc hästar är osynliga...
 Kommer dem få en ny fin kropp kanske? 
Nya färger? 
Eller har sso bara plockat bort dem? 
Funderingarna är många.... 

Mina islänningar planerar saker utan mig...

Detta var inget jag hade planerat men när jag skulle kicka iväg min ena islänning som jag hade hemma då jag hade köpt en ny upptäckte jag att dem tre islänningarna jag nu har, har alla blivit döpta med ett namn som startar på C
 
Detta var alltså helt oplanerat men ändå lite ballt :D 
Om jag kommer köpa mer islänningar i framtiden ska jag försöka hitta ett passanade andra namn på C :3 
 
 

Fiiisket = Nope!

Vera har fått börja med fisket. Doock tänker jag inte satsa på att göra klart fisket. Det är nog ett av dem tråkigaste dagliga man kan ha att göra så när jag väl har riktigt tråkigt så kanske jag kommer göra dem. Men bara kanske. :) 
 

Valedale Stjärnorna

 

Hängande tyglar är bra har jag hört!

Jag fick mig ett litet gott skratt när jag gjorde lite uppdrag med Alex och hon skulle rida iväg.
 Inte dem bästa bilderna kanske men man ser iaf hur Alex rider numera :3  

Photoshooot

Idag har jag sprungit runt och fotat iaf dem hästarna jag har hemma i två olika outfits på två olika ställen styck för att försöka fylla ut min instagram lite också men även så kommer nog bilderna upp här också :3 

Från början var det över 700 bilder och jag rensade ner till 60+ och sen rensade jag lite igen och nu är dem nere på 47 och så är även 12 bilder helt klara för att visas upp :3 
 

Dragonwish

Plockade ut denna sötnosen på en kvällstur i helgen.
Det var rätt mysigt att bara rida runt och mysa. Lyssna på fågelkvittret och små trava runt :) 
 

Ny LT kod?

Detta verkar vara en ny LifeTime kod dock. Har testat på mina nadra konton där har den ej funkat. Men för er som är LifeTime medlemmar har ni en söt tshirt om ni skriver in koden :) 
 

Nej sso, Nej.

Nej asså det är inte bra fiskat om fisken sliter sig... 
Man får inte upp fisken alls. Jag hade nog skrivit att det inte nappade eller att fisken ångrade sig. :D

Lite info

Hej på er där bakom skärmen antingen via en dator skärm eller en mobil skärm. 
Iaf, hej på er som tittar in här! Super glad att just du valt att kika in, och jag kan erkänna direkt att jag inte är den bästa bloggaren som kastar upp mängder med intressanta inlägg varje dag.
Jag har kört nu i en veckas tid kanske med två inlägg om dagen och jag känner att det funkar jättebra dock, går inte prosessen så jättebra att få ihop mängder med inlägg så jag kommer att skifta från och med på måndag 27 Juni och bara köra ett inlägg om dagen. Mesta dels för att få upp inlägg och inte för att bloggen ska stå tom, jag kommer självklart försöka att kasta in mer inlägg men minimum blir 1 inlägg om dagen. 

Då mitt main konto, Evelina inte har några uppdra, häst att levla eller ens rykte som behövs byggas står typ kontot still och händer typ inget skoj på. 
Medans just nu Vera, mitt holländska konto har jag mängder med rykte som ska byggas för framtida uppdrag och även en häst att levla ( 1 level kvar till level 15 ) och några fåtal uppdrag så är det detta mest intressant för mig att spela på. Så ja, ni kommer få se en hel del uppdrag och bilder från Veras vinkel. Men ja, det blir nog bra :D 

Glöm inte att just du är bäst och jag tycker om er alla som kikar in här! <3 

Ursöt!

Ni har väl inte missat denna ursöta bild som sso teamet har lagt in på hemsidan? *.*
 

En chockad Airstar

Airstar har fått följa med på en hel del uppdrag den senaste tiden då jag rider honom mest och det var nog första gången jag såg honom chockad när vi skulle leta upp Gretchen. När vi hittade hennes mega stora hårspänne ja då blev han chockad. 
 
Hade jag med blivit om jag hittade ett sånt stort hårspänne irl....

Throwback Thursday

Denna bilden laddade jag upp den 29 augusti 2013. Snart hela tre år sen. Det är helt sjukt hur fort tiden går asså. :') 
 
Även här började vi med vår gula klubbklädsel. Dock har den ändrats en hel del men ändå. Lite kul att ha en blogg för just kunan gå tillbaka i arkivet och hitta dessa guldkorn :')

Det är midsommar i Jorvik!

Hej allesammans! De varmare dagarna och de kortare nätterna kan endast betyda en sak: det är Midsommar i Jorvik!

Midsommaruppdrag
Steve har blivit alldeles Midsommartokig, och han har massvis med saker att förbereda för de speciella firandena han har planerat, och det är här du kommer in i bilden! Så rid till Steves Gård för att se vad du kan göra för att hjälpa till.
 Midsommarglädje över hela Jorvik!

Det är helt nya Midsommar-belöningar för i år, så se till så att du inte råkar missa dessa!

Belöningarna från Midsommaruppdragen ges ut slumpmässigt, så det kan hända att du får samma sak mer än en gång. Du måste vara Star Rider för att kunna ta del av Midsommaruppdragen.

Midsommarbutiker
Du har nu chansen att köpa allt möjligt Midsommarskoj från pop-up-butikerna som dykt upp runt om i Jorvik! Så passa på att besöka dessa och ta chansen att komplettera gamla belönings-set som tidigare inte har kunnat köpas!

Dessutom, se till så att du inte missar den helt nya Midsommarklänningen som finns att köpa, den är riktigt vacker!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller på att bygga upp och förbereda sin hästmarknad i Fiskebyn inför nästa vecka! Varför inte trava dit och hälsa på dem en sväng?

Nya Kläder!
Nya kläder och prylar har kommit till Gallerians butiker, så varför inte passa på att klämma in ett besök dit, för en episk shoppingtur? Glöm inte att låta fötterna få vila lite efter all shopping med en milkshake och lite pizza i caféet!

Ha en alldeles underbar vecka och njut av allt Midsommarskoj!
Kramar från hela Star Stable-gänget.

Vera och Airstar :3

Måste bara berätta att Vera och Airstar har gjort sin video debut. Eller iaf, jag har filmat det mesta, saknas fyra grejer som jag kämpar med att lyckas göra innan jag kan filma dem också, men annars så är det snart dags för deras debut på youtube :3 

Ja, jag känner mig lite väl pepp på detta haha men vissa spelare där ute kommer säkert få sjukt bra hjälp  med det jag har gjort :) 

Ni kan få denna bild som en big spoiler på vad det är Vera och Airstar har gjort ;) 
 

Ännu mer rykteshöjning :3

Nu börjar det ta tid att öka dessa men vissa är klara :3 
 

Oldie but goldie

Åååhh 
Kollade igenom mitt arkiv och hittade denna gamla bilden :'D
 
Detta var bland dem första bilderna jag laddade upp. Posteffekterna är sjukt vackra... Det gör typ ont i mina ögon att se på bilden pga av så suddig den är haha
Iaf, Jag och syrran när vi var med i en klubb för äldre spelare, ägdes av någon Lina. Undra vart hon tog vägen... Bilden är nog 2 - 3 år gammal haha :') 

Maffig pose

Satt och kikade igenom bilderna jag har lagt upp på bloggen och försökte hitta min fjräde liknande bild men hittar den inte så ni får endast se dem två jag hittade plus den senaste från Vera. :3

Tycker själva posen är maffig eller vad man ska säga. 
 Evelina först så klart ;D  Gammal Evelina med blåa ögon och det långa röda håret... 

 Jag tror detta var mitt asiatiska konto, osäker dock. Kan annars vara mitt server två konto? Jag kommer inte ihåg exakt som sagt men tror det är Veronika. 
 
Och sist men inte minst Vera :3 

Snövessla

Asså, vi fick i onsdags ett nytt husdjur att köpa, en gris. Så nu kan vi ha både kaniner, hundar, katter, sälar och grisar. Kan hända att jag glömmer något djur men jag har helt ärligt ingen koll då jag använder dem aldrig. Köpte en säl första gången dem kom bara för att dem var då Limited Edition men nu kommer isflaket tillbaka lite titt som tätt och ja, så Limited Edition var dem.... 
Men om det skulle komma Snövesslor som pet hade jag köpt dem. Kolla bara hur söta dem är :D 
 

Vera = Transport?

Inte för att vara sån men ser stackars Vera och Airstar ut som en transport eller? :/
I tre olika uppdrag har jag fått hämta folk och transpotera dem och deras packning. Varför kan folket inte gå själva? :/ 
 

Valedale Part 2

Yes missade ni förra inlägget med dem andra sju bilderna kan ni klicka här så kommer ni dit. Annars kör vi vidare :3 

 
Jag säger det att jag gillar Valedale, men inte tillräckligt mycket för att bo här. 
Kanske hade fått mer "bo-här-känslor" om fönstrerna inte hade varit blåa. Asså på riktigt, ni ser på dem två sista bilderna hur mycket det sticker ut. Det hade varit så mycket snyggare med bruna ramar. 

Vingården - Firgrove

Jag har nu även flyttat under sommaren. Helt sjukt att jag har bott på samma ställe i typ minst 2 års tid utan att flytta, Har haft tankar på att flytta tidigare men aldrig blivit av förrens i tisdags. Så då sa vi hejdå till Vingården och hej till Frigrove. :3 

Osäker på hur aktiv jag kommer ha bloggen under sommaren men jag kommer iaf att försöka ha lite inlägg till er, om inte annat så finns jag på instagram :3 

Gåd + Dino = Sant

Hahah den rubriken asså. 
Sämst på rubriker men jag gör mitt bästa. Iaf så har jag låst upp både Gåd och Dino på Vera kontot! :D Yaay, bra jobbat! :D Så har en heeel del uppdrag att göra asså :3 
 

Sommarbete

Kungen, Dancer och Flashan fick också dra iväg på sommar bete. Det kändes konstigt att skicka iväg dem men jag tror att dem komemr ha det bra under sommaren. :) 
 

Valedale Part 1

Fotade lite för mycket och kunde inte plocka ut typ två bilder så ni kommer få sju bilder i detta inlägget och sju i ett annat inlägg :) 

Men iaf, Valedale har fått en uppdatering och jag måste säga att jag gillar det, Dock stör jag mig på att det är blåa detaljer runt fönstrerna men man kanske kommer över det eller så har sso teamet gjort fel. Vem vet. 
 

Båttankar?

Ni vet när man gjorde uppdragen på Sydhoven precis i början? Så fick man låna James båt för att ta sig till specifika stränder. Men efter ett tag ville James ha tillbaka sin båt och erbjöd oss färjan istället. Asså färjan är sjukt smidig och bra att ha. Men tänk om det fanns en båt tex mellan frot Pinta och till just Eremiten. Det hade vart sjukt najs tror jag. 
 
Visst jag är klar med Eremiten men ändå. :3 
 
Tänk er båten som tar en mellan stallet i Gåd och till Smugglargrottan i bergen. 
 

Gosigt gulliga Grisar!

Välkomna till denna veckas uppdatering där ni kommer att kunna skaffa helt nya och söta vänner, och även ett helt nytt utseende för Valedale!

Valedale: Tillfixat, Det ser bra ut!
Som ni redan vet, så har ny och snygg grafik för spelet poppat upp lite här och var i Jorvik under de senaste månaderna, detta för att vårt episka designgäng har polerat upp och snyggat till de grafiska detaljerna i allas favoritområden. Näst upp på tur för dessa grafiska förbättringar: Valedale!
 Det ser bra ut Valedale!

Våra designers är superglada och tacksamma för alla de fina kommentarerna de fått från er, för sitt arbete med de tidigare uppdateringarna, så från dem alla, till er alla: tack för allt stöd och all kärlek! Vi hoppas att ni kommer att gilla de nya förbättringarna lika mycket som de tidigare!

Nöff! Nöff!
För att fira Valedales nya fräscha look, så har det dykt upp en alldeles särskild besökare där… Gunnar Grisöra har bestämt sig för att ta med sig sina söta små grisvänner till Valedale, och han ger dig möjligheten att få ta med dig en alldeles egen liten gris hem!
 Nöff! Nya vänner för din sadelväska är här!

Gunnar har svarta, vita och prickiga griskultingar till salu under denna veckan endast, och han är jätteglad över att få låta er adoptera en helt ny vän som kan följa med dig i din sadelväska när du beger dig ut på äventyr runt om i Jorvik.

Ta en tur till Valedale, hälsa på hos Gunnar och ta en titt på dessa supersöta små kultingar!

Nya Kläder
Ett lass med nya kläder har landat i Gallerian, och de bara väntar på att du ska åka dit och prova ut dem! Så hämta ditt busskort och ta en tur till Jorvik Citys Galleria så att du inte missar något!

Hoppas att ni alla får en alldeles fantastisk vecka!
Massor av kramar från hela Star Stable-gänget.

Level 15! :D

Nu börjar det hända grejer med Vera.
Jag har plågat mig igenom tråkiga och roliga ryktesuppdrag för att få mer xp i väntan på rätt uppdrag och nu har dem ploppat fram :D 
Jag har både hämtat och lämnat Techno vid Ridhuset och även fått uppdrag om att fixa en nykel till grinden in till Gåd och även fått uppdraget med snön i Valedale så nu är det roligare att spela där :D 
 

Dragonshadows första besök

I Torsdags efter vår avslutning skickade jag iväg fräsern på sommarlov. 
Jag har aldrig skickat iväg honom sen han kom till mig då han är vår klubbhäst liksom, och det händer rätt så ofta att han är med på eventen och annat bus men nu får han sommarlov och jag gosade lite med honom innan han fick åka iväg. :) 
 
Dessvärre fick han inte åka på lyxsemester då jag är fattig på sc fronten men han såg rätt nöjd ut ändå med budget semester :3 

Sneaky Dragons - Vecka 23

​Måndag 6 Juni - Skitsvår Frågesport!
Furby hade planerat en skitsvår frågesport och jag måste säga att den var lite knepig. Jag måste även bli snabbare i fingrarna med skrivandet på telefonen. Sämst på det och måste träna. Vi fick nämligen en fråga och vi fick googla oss fram för att få ut rätt svar. Fett kul men också väldigt svårt.
Dessvärre var det endast jag, Ambra och Sofia som dök upp men jag plockade hem andra platsen med 5 poäng tror ja jag fick. :3 Och med tanke på att det var nationaldagen så körde vi på en liten vacker outfit :3 
 
Tisdag 7 Juni 
Jag bad dem plocka på sig badkläder på sig själva och även till hästen. Vi samlades och gosade i vattnet helt enkelt. Körde även Huvud, axlar knä och tå haha såg kul ut och dem lyckades jättebra. :) Sen innan vi avslutade körde jag en liten tävling med dem där Nemo plockade hem segern efter ha knuffat ner Ambra från hopptornet.
 
Onsdag 8 Juni - Sammankomst i klubbhuset
Vi snackade om vår kommande födelsedag som sker den 9 Augusti ( mer info om detta kommer dyka upp senare och yes, ni kommer få vara med och fira oss också :3 ) 
 
Torsdag 9 Juni - Sommaravslutning, parad och picknik!
Paraden kommer utgå ifrån Vingården och ta oss hela vägen till Skördebyggden.
På vägen till slutdestinationen kommer en rolig fotoutmaning att hållas.


Yes, nu har vi alltså gått på sommarlov ordentligt. Inga event och inga ansökningar att pilla med. Det kommer bli långt och skönt sommarlov med lite vila och jag ska faktiskt försöka planera en hel del event. Inget jag kan lova men jag ska försöka att planera massor så man har på lager alternativt dra ihop en hel vecka eller två med spännade saker.  
Ansökningarna kommer öppnas upp igen i Augusti och så då börjar läsningen och jakten på framtida medlemmar. Och sen i September börjar eventen igen :) 

Dragonsurpise

I onsdags kom dessa Urhästar till Jorvik för första gången och jag köpte en av dem faktiskt. Var sugen på att köpa den lila också men det är inte riktigt en " Sture häst ". Köpte den röd/svarta hästen då jag alltid ha velat haft Ms Morse häst 
(Bild från Jorvikipedian) 
 
Men nu äger jag min egna :D
 

Rötter och åter rötter

Ni som har kommit in till Sydhoven har självklart hittat dessa trevliga rötter som suger åt sig hästen/ponnyn så fort man kommer i närheten. 
Efter onsdagens uppdatering har dessa underbara trärötter kommit upp på nya ställen och ett av dessa ställen är mitt i tävlingen vid hillcrest. 
Jag fick mig en millesekunds chok när jag tävlade haha och var tvungen att kika efter målgången hur det ståg ut ordentligt. 
Asså det är inte det vackraste platsen dem har ploppat upp på och det kommer nog komm uppdrag där i framtiden. 
 
Något jag inte fattar dock är hur sso teamet tänkte när dem placerade ut dessa rötter i en av spelets tajtaste tävling? Du har 9 sekunder på dig att komma igenom kontrollerna, failar du så är tiden knaper men om du både failar och din häst/ponny stegrar är du körd och måste börja om. Såå jag tror att sso teamet är ute efter att få oss att faila ännu mer på Hillcrest tävlingen...

Hästön

Nu till sommaren kommer jag nog skicka iväg dem flesta av mina hästar som aldrig brukar vara på hästön till just hästön. Tro det eller ej men jag vill ha lite mindre hästar i stallet och just vissa hästar har aldrig varit på hästön . Funderar på att bara ha hemma mina morgan hästar under sommaren då jag gillar dem extremt mycket just nu. 

Hur gör ni under sommaren med era hästar? 

Framtida video

Har även börjat planera framtida outfiten till Vera och Airstar inför deras videodebut. :D  Dem ska få ett hedersuppdrag nämligen men saknar igentligen två levlar till för att kunna göra det ordentligt eller vad man ska säga. Men man kan alltid smygstarta men det får jag göra när outfiten är komplett :3 

Träns och benlindorna äger jag i dagsläget. Så det saknas bara detta + byxorna som jag måste leta upp också... :3 
 

Urhästar!

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Jorvikisk Urhäst: Ute NU!
Den Jorvikiska Urhästen är här! Under de tidigare veckorna, så har många av er skickat in bidrag till vår episka #MyStarStableHorse-tävling på vår officiella Instagram. Vi bad er att sätta ihop alla möjliga magiska attribut för att skapa din ultimata fantasy-häst. De tre vinnande bidragen från tävlingen är nu tillgängliga att köpa i spelet under en begränsad tid!
 
Vad är detta för snubbe? Han har tre tokgrymma hästar till salu!

Gary Goldtooth hittar ni längs vägen som leder till Firegrove, denna kufiska krabat har tre underbara och unika Jorvikiska Urhästar till salu. I de bebyggda områdena och bland civilisationen i Jorviks städer och byar, så kommer hästarna att se ut som vilken vanlig häst som helst. Den Jorvikiska Urhästen älskar däremot att få vara runt på öns vackra landsbygd och natur, och du kommer att märka att något alldeles speciellt händer när de får vara ute och frodas i sina favoritområden: de ändrar färg! Ljuvliga och förtjusande mönster och färger uppenbarar sig som av magi, och det är då som du vet att de är riktigt lyckliga.

INFORMATIONSBLAD OM DEN NYA RASEN:

 Vilken är den nya rasen?
Den sagolika och unika Jorvikiska Urhästen!
 Var kan jag köpa dem?
Från Gary Goldtooth i Firgrove.
 Hur mycket kostar de?
399 Star Coins.
 Vilken level måste jag vara?
De Jorvikiska Urhästarna är tillgängliga från level 1, men du måste vara Star Rider för att kunna ta dig till Firgrove.
 Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp!
 Är den Jorvikiska Urhästen lika snabb som andra hästar?
Nepp. De är lite långsammare, ungefär någonstans mellan en ponny och en vanlig häst.
 Vilka färger kan jag välja mellan?
De tre Jorvikiska Urhästarna som erbjuds i dag, är så vackra att det är omöjligt att beskriva dem med endast ord, så här kan du kika närmre på dem istället: 
 Bedårande blå på landsbygden, graciöst gråskimmel i städerna!
 Läckert lila på landsbygden, gråskimmel med svart man i städerna!
 Rafflande röd och svart på fälten, snyggt svart på gatorna!

Vi hoppas att ni alla kommer att älska dessa unika och fantastiska skönheter! Om du vill vara säker på att du får med dig en hem, så skynda dig, de är endast tillgängliga under denna veckan, och vem vet när Gary Goldtooth kommer att komma tillbaka?

Nya Kläder & Utrustning
Kläm in ett besök i Gallerian denna veckan och spana in de nya och fräsiga sakerna där också!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är i Silverglade under denna veckan och bygger upp sin hästmarknad så att den är redo att öppnas till nästa vecka.

The Star Stable Show
Häng med Matilda och gänget för det sista avsnittet för säsong två av The Star Stable Show, det blir som vanligt spelnyheter, men även några av Matildas lite mindre, umm... välpolerade ögonblick!

Ha en fantastisk vecka ni alla!
Kramar från Star Stable-gänget.
 

Sakta rör vi oss framåt!

Var ett tag sen nu jag skrev något om Vera. Men det är nog mestadels för att jag inte har roliga uppdrag kvar och det är endast 1 just nu och det är det med turisterna i skogen och som sen kommer stå i fort pinta och man kommer få jaga deras piip unge överallt.. Bråkigare unge får man allt leta efter! 
Gjorde nyss dem roligaste " tävlingarna " med. Ni vet när man hjälper Barney att fixa släktmiddagen där man odlar och även får skörda saker? :D 
Dock dog jag en gång under själva planteringen... Tänkte mig in riktigt för och stackars Vera blev mos och strimlad av skördetröskan..... 
 
Sen bygger jag även en heel del rykte, bland annat med trädgården. Saknar faktiskt den lite. Så lite roligt att göra den men jag plockar oftast inte gnagarna. Dem kan få bo där tycker jag :3 
 

Tvillingar?

Trodde jag såg i syne först häromkvällen. Var tvungen att typ trippel kolla Hahah men dessa två spelare måste nog nästan vara syskon eller kanske bara kompisar eller så är det två helt random spelare som har hittat sin kompis? :D 
 

Sneaky Dragons - Vecka 22

Måndag 30 Maj Ridlektion - Sommaravslutning
Vi har haft en fantastisk säsong och vi har tränat hårdare än någonsin,
så nu är det dags att runda av och låta hästarna ta semester!
Vi samlades på Vingården där vi sen hade en mysig lite uteritt till Sydhoven och bekantade oss med vildhästarna lite där ponnyerna kommer få chilla under sommarlovet och sen avslutades allt med lite bad och grillning. :) 
 
Tisdag 31 Maj - Voltige med Nemo & Furby!
Det var dags för Voltige! Spännande och ett väldigt lätt event, men sjukt kul ändå :D 
Jag blev lite för fokuserad och fotade inte någon av dem voltige-aktiga rörelsena vi gjorde ehehe Men vi började med att ta en liten joggingtur som uppvärmning innan vi värmde upp hästarna och satte i gång. 
Sen red vi vårt fina voltige program och allt avslutades sen med en mysig kram i Valedale :3 
 
Onsdag 1 Juni - Sammankomst i klubbhuset. 
​Vi var såpass få på mötet så vi satte oss vid ett av dem runda borden precis innan för dörrarna :3 
 
Torsdag 2 Juni 
Vi fick leta efter Haley R som hade gömt sig någonstans i spelet. Vi fick ledtrådar allt eftersom och som ledde in oss mer och mer på exakt vart hon var i spelet. :3 Det tog endast 24 minuter innan hon blev hittad av Furby. Sjukt bra jobbat, jag var i närheten men inte tillräckligt för att knipa pallplats haha
Innan vi började med körde vi en liten dans hos Eremiten också :D 
 
Nu äre bara nästa vecka kvar och sen är det sommarlov. Då kommer även dessa inlägg ta sommarlov och återkommer igen i början av september :3 

Frequently Asked Questions ( F A Q )

Hej på er! 
Det är så att jag får väldigt många frågor på sso dagligen när jag spelar och jag tänkte att detta inlägget kanske kan underlätta lite för både mig och er :3 
Detta inlägget kommer att uppdateras med tiden. 

 
Får jag gå med i Sneaky Dragons?
Du får ansöka som alla spelare andra spelare får göra via klubbens hemsida. Just nu under sommaren tar vi inte emot några ansökningar överhuvudtaget. Varken via klubbens hemsida eller via brev på sso. ( ansöknings sidan öppnare igen den 1 Augusti 2016! ) Kommer det in ansökningar via brev på sso så kastas dem. Så enkelt äre för att som sagt, vi tar endast emot ansökningar på klubbens hemsida. Där inne kan du även läsa om våra regler, våra medlemmar och annat skoj. ( http://sneakydragons.weebly.com )


 
Kan vi vara vänner?  
Jag har full vänlista och jag kommer inte radera någon då jag tycer det är elakt mot personen jag tar bort. Men är det någon som har raderat mig och jag har som sagt ledigt så ja då kan man bli vänn. Dock är det väldigt sällan någon har raderat mig men chansen finns. 
 

Kan jag få kolla på ett event?
Ja alla har lika mycket rätt att vara på samma ställe som vi är på när vi har event, men ställer du dig ivägen och stör oss under eventet kommer du bli ignorerad. För det är fruktansvärt respektlöst att ställa sig i en hög med med spelare som man kan se klart och tydligt har event.
( Gammal bild men lika underbar för det ) 
 
Hur kan du ha 90 stjärnor?
Det är en bugg. Vet inte hur jag har gjort för att få den eller hur man gör för att få den.
Det stog att jag hade plockat alla stjärnor i gåd, den texten kom upp på min skärm iaf, men när jag kikade via kartan så stog det att jag hade endast hitta 9 av 10 stjärnor. Så när jag hittade den sista stjärnan i gåd så fick jag helt plötsligt då 90 stjärnor. Så nu står det som ni kan se på bilden nedan att jag har hittat alla stjärnor i alla områden.


Mer Jor-Jitsu med Ricky!

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, där Ricky behöver motiveras. Igen...

Hjälp Ricky till Segern!
Den nyligen rödhåriga Ricky står inför en av sina största utmaningar hittills: det är nämligen dags för de första distriktskvalen! Om han ska ha någon chans att få tävla i det stora mästerskapet och få chansen att vinna prispengarna, så kommer han behöva din hjälp med sin taktik och motivation.
Hjälp Ricky att säkra sin plats i finalen!

Bege dit till Nya Hillcrest och snacka med din nyligen rödhåriga polare för att se hur du kan hjälpa honom att nå framgång!

Hästmarknaden
Varför inte planera ett besök hos Eddie och Ferdinand vid Hästmarknaden? De har nu öppnat sin marknad vid Fort Pinta, så passa på att ta en tur dit för att säga hej till dem!

Chattmoderering
Goda nyheter! Vi är stolta över att kunna presentera den första fasen för lanseringen av vårt team av chattmoderatorer! Från och med denna vecka så kommer spelare i Sverige att få sin spelupplevelse ännu säkrare i och med närvaron av slumpmässigt placerade chattmoderatorer. Här är allt du behöver veta:

★ Chattmoderatorerna kommer nu att finnas på de svenska servrarna. Detta kommer även att komma för andra länder i ett senare skede.

★ Chattmoderatorerna är anonyma: de kommer varken att synas eller på annat sätt kunna identifieras.

★ Chattmoderatorerna kommer att vara online under slumpmässiga tidpunkter för att övervaka aktiviteten i Star Stable Onlines chatt.

★ Chattmoderatorerna kommer inte att acceptera beteende som bryter mot riktlinjerna för chatten som står angivet i Star Stables användarvillkor.

★ Chattmoderatorerna kan ge dig en varning eller stänga av dig från chatten om de anser att du uppför dig på ett sätt som bryter mot våra riktlinjer.

★ Chattmoderatorerna kommer aldrig att fråga spelare om någon personlig information, så som inloggningsuppgifter och lösenord

★ Chattmoderatorerna finns där för din säkerhet i spelet. De förtjänar din respekt och hänsyn, och om du försöker att störa eller provocera dem, så kan du bli avstängd både från chatten och spelet.

Vi vet att ni kommer att ge de nya moderatorerna all den respekt och hänsyn som de förtjänar och att ni kommer att välkomna dem med öppna armar till er chatt! Hela gänget här på Star Stables huvudkontor är väldigt glada över att vi kan ge er detta extra lager av säkerhet i spelet för er alla, det är vår högsta prioritering att ni ska kunna känna er trygga, säkra och glada i spelet!

Nya Kläder & Utrustning
I Gallerian denna veckan, så kan du hitta ett gäng med nya och coola saker på hyllorna. Så ta en tur dit och kolla in de nya kollektionerna i Jorvik City Plaza!

The Star Stable Show
Denna veckan så ser vi ännu ett episkt avsnitt där Matilda och gänget kommer med spelnyheter och en riktigt äcklig “Utmana en Game Master” med Florent! Kolla in allt skoj här: 
 
Ha en alldeles underbar vecka!
Massa kramar från hela Star Stable-gänget!