Snart beundrad! :D

Här har det stått lite tomt men vad gör det när ni ändå är så söta och tittar in endå? :') 

Får lite dåligt smavete när jag kikar in och ser att det inte är några tidsinställda åt er. Men nu kastar jag in detta fina inlägg där jag kommer bli beundrad med sprickorna i morgon på mitt Asiatiska konto :D 
 
Trodde jag skulle bli det idag, men som ni ser på bilden så saknas det lite och jag har räknat ut att jag blir beundrad imorgon som sagt :) 
 
 
Sen gick jag även idag och blev Gillad på Evelina kontot med Fort Pintas strandverksamhet:D 
 

Morgans Återfödelse

 Hej allihopa, och välkomna till veckans uppdatering där en gammal vän får ett helt nytt utseende! 
 
 Sprillans nya Morganhästar
Ah, våra älskade Morganhästar: de är älskade över hela Jorvik för deras skönhet. styrka och personlighet. Dessa underbara varelser har länge varit en favorit hos Star Stable. Om du fått för dig att de inte kunde bli ännu sötare än de redan är, tänk om! Med ett nytt utseende och helt nya animationer, är de nya Morganhästarna redo för ett nytt hem och en ny bästa vän!

Rid ut till Firgrove för att möta dessa nya oemotståndliga skönheter!
 
 Mer, Mer, Morgan!

Woop Woop! Fort Pintas strandfest!
Tim hänger fortfarande vid Fort Pinta och väntar på din hjälp med alla förberedelser inför sommaren, rid över och hjälp honom då vi anser att han är en snäll kille trots att han är spritt språngande galen!

Strand tävling
Har du spanat in tävlingen på Fort Pinta ­ stranden än? Om inte, är det verkligen dags! Kom upp i gallop!

Nya kläder & spår!
Vi har fått in nya somriga och söta stilar i strand butiken på Fort Pinta stranden, så varför inte rida dit och spana in alla nyheter?! Häng på stranden med Tim, tävla på stranden med dina vänner och så SHOPPING!

Hästmarknad
Hästbutiken har nu öppnat vid fiskebyn, varför inte ta en ridtur dit för att hälsa på dina gamla vänner Eddie och Ferdinand? De saknar dig!

Det var allt för veckans nyheter! Ha en fantastisk vecka, och glöm inte att posta alla era bästa selfies med den nya Morganhästen till vår Facebook och Instagram med hashtagen #MyMorgan

Kramar från Star Stable­gänget. X

Ibland så funkar det

Yes, som den ytterst vackra rubriken lyder, Ibland så funkar det. 


Har pillat lite till och från och titta, jag har äntligen hittat något som passar mig, något som jag gillar. Ska bara göra färdigt header bilden och sen kommer ni se designen här :3 
 

Blogghjälp

Jag vill ha er hjälp.
Har du en blogg eller läser du några jättebra bloggar? 
Kan du inte länka dem då för jag vill hitta nya spännande bloggar att läsa. 
Du får mer än gärna beskriva bloggen lite också om du vill det annars så äre bara att länka på så ska jag kika in :D 
Puss på er 
Gammalbild :3 

Datorproblem

Sture är ledsen, min bebis till dator ni vet som jag vart så stolt över i ca 7 månaders tid? Denna skönhet ni vet, 
(inläggetjagskrevomden)
 måste åka på lagning.. :( 
Enda till Tyskland ska den få åka, asså jag som är så sjukt orolig tänker ju redan massa tankar... :( 
 
tänk om dem skickar tillbaka den och bara nu är den lagad, funkar fint i några minuter och sen samma problem? tänk om den går sönder under frakten?
tänk om den inte kommer hem?
tänk om den inte ens kommer fram?
 
Oj oj oj, lite tur i oture har jag på ett sätt då jag har tillgång till flera datorer hemma men endå, min burk, ALLA mina grejer är puts väck. Allt. So sad :( 
 
Jag har försökt lösa problemet själv, via vänner och även supporten till datorn men tyvärr har inget funkat och den måste åka :/ 

Jag har 2 inlägg som är tidinställda just nu, men jag vet inte hur aktivt det kommer vara här inne då min datortid kommer antagligen bli väldigt begränsad men endå. När jag får mer besked ang datorn så lovar jag att hålla er uppdaterade :D 

Asien kontot - Sprickorna

Dagen har kommit, den dagen jag fruktade som mest. Okej det var kanske att ta i men jag har fått börja med sprickorna på asien kontot. 
Enligt en tjej i klubben så ska det ta 2 veckor och 1 dag, alltså bara 15 dagar att göra klart sprickorna på. Jag är inte så sugen på det men jag vill bli av med det... 
Så ja.. Vi kämpar och jag är sjukt glad att man ser stjärnorna nu jämfört med hur dem var när dem väl kom till spelet och man knappt kunde se något alls. 
 

Födelsedagsbarnet själv :3

Idag äre ingen vanligt dag för idag är det nämligen Sture´s födelsedag! 
Tjoohooo!! :D 
Grattis till mig själv :D 
 

Vem är Bambi Deerhill?

Titta vad söta Bambi har gjort om sig själv :D 
 

Asien kontot - Mer ryktes ökning :D

Ännu ett inlägg med bara ryktesökningar Tjooohhooo! :D 
Dem kan ha hamnat i fel ordning men äsh, vem bryr sig ;) 
 
 

Ni väljer rubriken! :)

Vill du önska ett speciellt ämne eller grej jag ska skriva om? Klicka då --> HÄR
Detta inlägget önskades av Ebba
" Varför skapade du Sneaky Dragons"
" Vem gick med i Sneaky Dragons först?


Sneaky Dragons skapades när jag hade nyligen lämnat min dåvarande klubb och blev bokstavligen spammad med klubbinbjudningar, ingen av dem lät spännande. ( Ja, jag gillar spännande namn ) 
Jag och en dåvarande spelare diskuterade då om att starta en egen mestadels för att just slippa massa random inbjudningar. 
Vi tittade på en hel del namn tills jag hittade Sneaky Dragons, jag fick stå som ägare och där skapades klubben :) 
 
Klubben som jag nu snart har ägt i 2 års tid. Min lilla bebis, min familj, en del av mig som jag verkligen har lagt ner tid och energi på för att få en såpass bra klubb som möjligt. Jag har tillsammans med 3 fantastiska ledare lyckats få klubben dit där den är idag och vi har kämpat och jag är sjukt stolt över oss alla med just Sneaky Dragons under sitt namn. 
 
Personen som gick med först i Sneaky Dragons var just jag. :3 Höhöh 
Sen tror jag det var Amanda Wolfdaugther eller Emma Shortroad. Jag kommer inte riktigt ihåg men det var en del spelare som joinade när jag hade skapat klubben :) 

Asien kontot - Mer Championat

Det är faktiskt väligt roligt med championat på den detta kontot. 
Och nu när jag har även en full levlad quarter och tävlingskläder så är det lite mer spännande också, det har ibland blivit en mer match eller vad man ska säga och det är spännande enda fram tills man korsar mållinjen. :3 
Jorvikstallet - slutade på första plats med en level 14 och en halv häst. 
 
Silvergladebyn - Slutade med första plats med level 15 quarter. 
 
Firgrove - Slutade på första plats 
 
Ponnychampionat - Slutade på andra plats
 

Första försöket på det nya loppet :D

Woohoo!

Yes, servern var öppen på mitt asiatiska konto så har redan gjort allt det nya som kom idag och ja, det var rätt så skoj. Även gjort tävlingen och filmat den så kolla på videoklippet själva om du vill se hur det gick för mig ehehh. :D 


Dags för Fort Pintas strandfest!

Det regnar i Skandinavien, är kyligt i Australien och är snö på Hawaii men den här veckan badar Jorvik i solsken och Fort Pinta gör sig redo för årets strandfest! Välkomna till denna veckans uppdatering.

Fort Pintas strandfest!
Möt Tim Hooper. Tim är lite förvirrad och han är inte den skarpaste kniven i lådan, men han verkar vara en trevlig kille (även fast han använder ord som 'sluskig' och 'galen som en grävling')...

Strandaktiviteterna i Fort Pinta börjar den här veckan, och du får hänga med Tim och hans konstiga ordval medan du hjälper honom med olika slags förberedelser för allt kul i Fort Pinta han har planerat!

Tim ville också ge oss lite extra-snaskiga nyheter: Star Riders och gratisspelare får njuta av det roliga tillsammans i år eftersom Fort Pintas strandaktiviteter är tillgängliga för ALLA spelare!
 Vi går till stranden!

Du behöver ha gjort klart uppdraget där du tar bilder till James i Fort Pinta för att kunna börja med alla strandtokigheter!

Sommarshopping i Fort Pinta!
En somrig shoppingupplevelse kommer till Fort Pinta den här veckan med massa nya kläder och utrustning i Fort Pintas sommaraffär på Fort Pintas strand. Se till att se strandfantastisk ut i år!

En till vecka med Elizabeths lie
Vi ger er ännu en vecka med att hjälpa Elizabeth hitta sin lie! Ifall du har missat detta roliga miniuppdrag kan du göra det fram till den 29:e juli. Kolla förra veckans nyheter för mera information.

Sandiga hovar på banan!
Skulle sommaren verkligen vara riktig sommar utan Fort Pintas tävling längs med stranden? Hjälp Tim med alla bestyr på stranden så får du pröva ett nytt spännande lopp! Både gratisspelare och Star Riders har chansen att uppleva spänningen av ett race i sanden.

Till sist vill vi också meddela att Eddie och Ferdinand är upptagna med att bygga upp Hästmarknaden i Västkobbens fiskeby.

Ha en fantastisk vecka nu!
Hälsningar från oss allihopa på Star Stables huvudkontor

Nytt! :3

Slarvigt fixat men titta! :D 
Dem dära grejerna har blivit ändrade haha :D 
(bilderna kommer från mitt Asiatiska konto) 

Vrooom!

 
 

Asien kontot - Dino rykten

Jag har varit lite lat med dem dagliga uppdragen i Dinodalen men jag börjar ta mig i tu med dem också, sakta men säkert 
 
Dock har jag inte tänkt att springa och jaga stenar eller så för att bli klar med det, då det är som sagt frivilligt och ja, man kan få en del snygga grejer men det är inget jag ska stressa med. Ser jag en sten som glittrar när jag väl är och gör mina dagliga, ja men då tar jag den i farten :) 

Vacker dikt

En mycket vacker dikt jag har haft sparad i min bervlåda. 
 
Denna dikten kommer från bubben själv, Phoebe <3

Asien kontot - Mario har spännande saker

Har äntligen kommit upp i rykte med Mario och fått göra hans sista uppdrag tror jag det är? Inte långt kvar nu iaf tills jag är beundrad där också. Men iaf. 
Han har haft väldigt konstiga och spännade saker i sitt observatorium, liksom kolla bara 
Heter det inte Lådor föresten?
 
Okej, Jag ser en Vinflaksa, en trofe, dynamit och skuggsökare? Asså Mario, jag förstår inte haha 
 
Hajen är ju endå bäst :3 

Chill

Att stå såhär på kvällarna / dagarna / när som helt är så himla skönt. 
Man får träffa er sötnosar och svara på alla era söta frågor. Ni kommer ibland också med fina kommentarer och då blir man lite extra glad i kroppen :'3 
 

Red Eyes

Dem är på ett sätt väldigt balla samtidigt som man ser väldigt farlig ut haha :D 
 

Minitransporten

Asså varför var Ydris tvungen att göra den stor? 
Tänk om alla transporter på Jorvik var så här små, asså hur gulligt hade inte det vart?! *.*
 

Aj?

Valiant, what r u doin?!
 

Titta jag har fått nya kompisar! :3

Visst är dem vackra? :3 
 

Familjen på Asien kontot

Min lilla söta familj på asien kontot :) 
 

Ansiktstöd?

Inte tänkt på detta tidigare men när jag var och gjorde uppdrag med Spejaren så fastnade mina ögon lite extra på hans stol. Närmare bestämt ryggstödet. Har det alltid vart ett ansikte där? 
 

Ta ett!

För ett tag sen sprang jag runt med lilla söta Felle. Hon lekte runt med sin tinker och jag har för mig att jag väntade på Nemo som aldrig dök upp. 
Men helt plötsligt skriver Felle i chatten, Ta ett kort! Sagt och gjort. Sekunder senare skrev hon det igen och igen och igen. :3 
 

Hely ny jämförelsefunktion & ett kul mini-uppdrag

Hej allihopa! Välkomna till denna veckans uppdatering med en ny spännande funktion!

Jämför kläder och utrustning med den nya funktionen!
Med en enkel knapptryckning kan du nu jämföra kläder och utrustning du funderar på att köpa med de du redan har på dig! Som du förmodligen redan vet, har de olika plaggen du kan köpa runt om i Jorvik olika värden som ger en bonuseffekt som påverkar ditt ridande. Denna helt nya funktion gör att du kan kolla in skillnaden mellan det du har på dig och det du vill köpa direkt genom att bara hålla musen över föremålet och hålla ner "Shift" på ditt tangentbord. Praktiskt, eller hur?

Nya kläder och ny utrustning att jämföra!
Varför inte prova den nya funktionen på det nya sortimentet av kläder och utrustning som finns från och med idag i Gallerian? Jorvik Citys Galleria är redo och väntar på dig!

Lien är borta
Elizabeth har tappat bort sin lie. Hon kommer att behöva din hjälp med att hitta den i denna veckans mini-uppdrag. Rid över till Valedale och se vad du kan göra för att återförena Elizabeth med sitt älskade trädgårdsredskap!
 Elizabeth behöver din hjälp!

För att få veckans mini-uppdrag behöver du ha gjort klart uppdraget där du träffar Elizabeth för första gången och säger att du är redo att hjälpa henne med att lösa mysteriet med Lindas kidnappning.

Sista chansen att njuta av Midsommarfestligheterna!
Den här veckan är den allra sista med Midsommarfirande i Jorvik, så ta chansen och gör alla de dagliga skattjakterna och få några roliga gåvor under tiden! Tack till er alla för att ni gör årets Midsommar till en sådan fest!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för affärer i Silverglade, kom förbi och säg hej!

Ett viktigt meddelande om dagens uppdatering för spelare i Europa!
Under dagens uppdatering kommer våra fantastiska svenska teknikertrollkarler vara upptagna i Stockholm med ett speciellt bakom kulisserna-projekt för att göra din Star Stable-upplevelse mycket bättre!

Över hela Europa har vi en hel drös med fantastiska nya molnservrar, vilket betyder att din anslutning till spelet kommer att bli mycket stabilare. Vi kommer också att flytta alla spelares speldata över till det helt nya systemet.idag.

Det finns ingen anledning att oroa sig över detta då det kommer att ske under tiden den vanliga uppdateringen sker, så du kan se fram emot att våra teknikerlegender flyttar alla dina hästar till sitt nya hem i molnet!

Observera att detta gäller enbart för Star Stable-spelare i Europa.Alla andras server i Nordamerika och Asien/Australien har redan blivit uppgraderade till molnet.

Kontakta vår kundtjänst genom att använda formuläret på vår webbsida om du har några frågor eller funderingar!

Ha en fantastisk vecka och besök gärna vår Facebook, Insta, Twitter och Snapchat och skriv vad du tycker om den nya jämförelsefunktionen!

Kramar ifrån Star Stable-gänget

Här kan man va

Det verkade som om alla LifeTime medlemmar fick en kod som man kunde ge bort till en vän, jag valde att behålla den själv och gav mig själv lite starrider tid på den engelska servern som jag också har ett konto på. 
Eeh. Massa konton hit och dit men iaf, Vi har gjort lite uppdarg och annats bus så som att stå på rör. :D 
Gulliga Ambra har även hjälpt mig med detta kontot ^^
 
Jag testade även på Silvergladebyns champet, level 6 karaktär och med en gul level 5 häst, det gick super fort kan jag lova er!
Men när ni väl hade fått upp farten så gick det faktiskt väldigt bra. Låg på andra plats tills precis innan mål när personen före mig glömde att hoppa och krashade rätt in i staketet vilket slutade med att jag hoppad över henne väldigt snyggt och knep första platsen :3 Jag är så snäll, jag lovar! 
Även min första rosett på denna servern haha :D 

Ja, där kan man ju också stå..

Fick mig allt en funderare när jag såg en spelare i luften nyligen..
 
Utsikten måste ju vart vacker, eller? Hur lyckades spelare med detta blev min andra fundering.. 
Aja, inte mitt konto som kan bli avstängt för aanvändning av buggar iaf :3 
 

Vackra Moorland

Moorland har gått och blivit väldigt vackert
 
Jag har inte prioriterat bloggen just nu då jag sitter med en annan grej i photoshop som strax är klar typ? Anyway, jag är nog mer aktiv på min Instagram, Evesilverknight än här inne just nu. Så glöm inte att följa mig :3 
Och sen ska jag verkligen försöka fixa några inlägg så det inte ekar allt för tomt här inne ^^
Puss!

*.*

Vackra pållar. 
Asså det är helt sjukt hur vackra dessa två pållarna är. Och speciellt tillsammans. 
 
Dragonprince och Dragonhill 

The Game of Jorvik

Nemo har gjort det igen. Wow säger jag bara och ser fram emot första avsnittet! :D 
Serien kommer att vara både på svenska och engelska som jag har förtstått det och oj oj oj, den engelska trailer är bara sååå grym! 
 
 

Nytt på hemsidan

Ni har inte glömt att kika in på klubbens "nya" hemsida va? :D 
http://sneakydragons.weebly.com/
Suttit i två dagar och gjort om det mesta på den och även lagt till lite nya saker. Kika in och så kan du gärna lämna en kommentar här om vad du tycker om sidan ^^
 

Fjärilsmysteriet

Hej allihopa! Är ni redo för lite detektivarbete i denna veckans uppdatering?

Baronessan och Fjärilen
Baronessan har skickat en av sina bästa tävlingshästar till Marleys Bondgård för att tränas, men allt är inte som det verkar i detta helt nya, mystiska uppdrag.

Rid iväg till Marley för att ta reda på vad som pågår, och sätt dina Sherlock-färdigheter på prov!
 Hjälp Marley ta reda på vad som pågår med Baronessans häst..

För att kunna göra detta helt nya uppdrag behöver du vara Star Rider och ha slutfört uppdragen där du befriar Linda från Slottet Silverglade och även ha testat Marleys paddocktävling och Marleys Barrel Race en första gång.

Mera Midsommar!
En till vecka full av Midsommarskoj väntar! Fler chanser att gå runt på skattjakt och njuta av firandet över hela Jorvik!

Raptor gör oss besvikna!
Inte nog med att Raptor insisterar på att inte skriva autografer, vi läste också i Jorvik Gazette att han inte ens dök upp i Gallerian! Detta beteende skulle vi kunnat ha förväntat oss av Kanye, men Raptor?! Kom igen. Vi ska tillbringa all vår tid med att försöka nå de som jobbar med Raptor och säga till denna diva på skarpen.

Woop! Nya kläder!
En hel del nya fantastiska kläder har kommit till hyllorna i Jorvik Citys Galleria, så varför inte ta en trevlig tur med bussen och kolla in dem?

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand bygger upp Hästmarknaden i Silverglade och är redo att välkomna dig snart.

Hoppas du kommer att ha mycket kul med denna veckas helt nya uppdrag!
Kramar ifrån Star Stable-gänget

Hej Hopp gummi plopp!

Hoppas ni har det bra i värmen
Själv trivs jag rätt bra i värmen och på jobbet där jag sliter som ett djur och blir ännu varmare och rikare haha
Det har gått några dagar utan inlägg och det känns jättekonstigt att inte ha fixat några inlägg alls. 
Men det finns inte så mycket att blogga om då jag bara levlar (knappt det) och mina Bobcats dagliga på Sture och sen på mitt Asien konto behöver jag bygga lite mer rykte på vissa ställen innan saker händer.
 
Men ja. Jag kommer bara jobba denna vecka ut sen har jag nämligen hela 2 veckors semester :D Yaaay, under dem ska jag chilla, leka med er på sso, försöka bada ute, om det är för kallt så tar jag badkaret ehehe och jag ska även försöka göra något skoj här inne åt er som kikar in med :3 
 
Ta hand om er så länge så hörs vi! 
Puss på er! 
 

Minecraft - Sture´s Crib

Det var ingen som gissade rätt på min vita lilla klump i minecraft men jag har vart så snäll just nu och gjort en video på vad det är för något. :D 


Jag hade tråkigt en kväll när jag spelade och då byggde jag detta haha 
Och det är såhär min lägenhet ser ut alltså. Färger och sånt stämmer inte riktigt men jag har gjort så jag kunnat med dem blocken jag kom på just då :D  

Sommarlov?

Jag funderar på att ta ett lite sommaruppehåll med bloggen. 
Självklart kommer dte dyka upp inlägg lite då och då men med tanke på att klubben har sommarlov så händer det inte så mycket mer än att jag gör mina dagliga med Bobcats och sen loggar jag oftast ut. 
Så inläggs fronten kommer sjunka rejält men vad gör det när mina inlägg ändå är grymma? ;D 
 
Hahaha nä men skämt o sido, vill du läsa om något speciellt så hör av dig så ska vi se vad jag kan försöka lösa. :3 
 

Gissa byggnaden :3

Vågar ni gissa vad som döljer sig i denna lilla byggnad? :3 

Asien kontot - Kallterna

Mja mjo asså det är ju lite kul att kunna öka i rykte men jag tänker inte spendera X antal timmar på att springa runt och leta efter grejer till dem. Jag gör dem dagliga som dyker upp och om jag stöter på något av deras grejer på vägen så plockar jag dem, men inte mer en så haha 
 

Minecraft - Smetigt?

Nemo tycker inte om mitt texture pack, så min fråga till er är, vad tycker ni? 

Här har ni en bild på alla byggblocken eller vad man ska säga.
 

Asien kontot - Ryktes ökning

Sakta men säkert kommer vi framåt :3 
 
Dock är det nästan endast bara ryktes jakt jag måste göra innan jag kommer vidare. :/ Är lite slö med uppdragen i Dinodalen då dem är inte dem roligaste med tanke på att det var inte så länge sen jag gjorde dem på mitt main konto liksom. :/ 
 
Fisket och GED har jag inte ens rört. Jag pallar inte att fiska eller kämpa upp ett rykte som bara ger 17 för varje daglig utan att få någon vettig belöning eller så. Fisket kan jag göra dem dagarna då det är dagliga till fisket och inte bara fisket. Ehehe  

Höhöhö

 
Kommer ni ihåg vilket uppdrag detta kommer ifrån? :D 

Pålle :3

Här kan man stå och visa upp sin nya häst :3 
Dragonhill heter den ensålänge då jag inte hittar ett bra namn till smeknamnet jag har, men när jag kommer på ett bra namn så kanske jag byter ^^
 

Skyrim - Rida på drakar :D

Jag har kommit såpass långt nu på Skyrim så jag har lärt mig ett shout som gör att drakarna låter mig rida på dem :D
Man kan få rätt balla bilder faktiskt :3 
 
Tänk om det kom drakar till Sso? Det hade vart fett ballt! :D 

Våra sötaste Paint hästar och en kändisöverraskning!

Hejsan, och välkomna till veckans uppdatering!
Söta nya painthästar!
Om du rider över till Marleys gård kommer du kunna säga hej till tre av våra absolut vackraste nya painthästar! Med helt nya fina och gulliga mönster kommer dessa charmtroll vinna ditt hjärta på en gång!
 

Sådana charmtroll till hästar!

Helt ny utrustning och benlindor!
Ny utrustning till hästen och fina benlindor finns nu till salu i Jorvik Citys galleria, så de som har en känsla för mode (och fina nya saker) bör genast ta sin biljett och hoppa på bussen till gallerian!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp i Fort Pinta och vill gärna önska dig välkommen och prata lite. De ser gärna att du tittar förbi i butikerna så du inte missar några av deras varor. Och glöm heller inte kolla in de vackra hästarna på marknaden. Med detta vackra väder, kan du stanna en stund på marknaden när du ändå är på vägen ner till Fort Pinta stranden. Eller hur?!

Midsommar & Miniuppdragen fortsätter!
Vi ger er ytterligare chans denna vecka att njuta av allt midsommarskoj med dagliga uppdrag och fina belöningar samt möjligheten att hjälpa Tan att hitta sitt hårband om du inte ännu gjort det.

Litet avslöjande inför nästa vecka!
Om ni gillar tävlingar och roliga små uppdrag, så kommer ni älska nästa veckas uppdatering! Mer information kommer senare. :)

Angående kändisöverraskningen...
Någon har varit borta från Jorvik ett bra tag. Han har varit på turné, skrivit sånger med sina producenter och levt livet i rampljuset.

Med alla nya fans och ett späckat turnéschema, har det varit svårt för oss att få kontakt med vår egna Raptor, så istället för att ringa honom direkt fick vårt folk ringa hans folk och så fick hans folk ringa ytterligare lite annat folk som i sin tur ringde ännu mer folk, men tillslut har vi lyckat ordna så att Raptor kommer och gör ett framträdande vid Jorvik Citys galleria någon gång under veckan – kanske redan i morgon!

Han har blivit lite konstig dock, vi tror han gottat sig lite väl mycket i sin egen berömelse så denna gång vägrar han att skriva autografer. Försök istället få en bild ihop med honom medan han uppdräder och släng upp bilden på Instagram ihop med hashtaggen #RaptorRocks!

Ha en fin vecka framöver
Star Stable-gänget