Sneaky Dragons - Vecka 48 - Körkortsvecka

Denna veckan har vi i Sneaky Dragons fått chansen att ta körkort. :D Fett kul och väldigt lärorikt faktiskt. 
Då jag inte har körkort utanför spelet så kan jag faktiskt säga att jag lärde mig ett och annat eheheh :D 
Vackra och bästa Annie och Haley R stod för veckan och det var som sagt väldigt lärorikt. 
 
Vi började i måndags med lite landsvägs körning och även stadskörning.
 
Vi fick även lite teori om hur vi skulle ta hand om våra fordon under veckan. 
Efter det körde vi iväg. 
Jag blev mer om mer inne i eventet så glömde fota frågorna dem ställde men Haley R la upp några på sin blogg som ni kan se här
 
Tisdagen stog det Risk ettan och Risk tvåan på schemat och vi fick börja med en liten mysig picknik medans vi kikade på en liten filmsnutt om vad som kan hända om man har droger och alkohol med i bilden vid bilkörning. Lite små underhållande klipp men även de lärorikt :D 
Efter risk ettan begav vi oss mot dinodalen där vi skulle testa att köra på halkigt underlag, efter lite sladd så fick jag in tekniken och jag klarade mig jättebra :D Dock glömde jag fota haha så ja. :/ Men vi grupp tävlade och fick akta oss för en racerförare vid namn Haley och även sladda :D Fett kul! 

Onsdagen vare sammankomst, as usual :3
 
Torsdagen var det dags för uppkörning och teoriprovet. Vi fick svara på 6 frågor och jag tror att jag fick typ 5 rätt av 6? Kändes iaf bra. ^^
 
Efter det började vi och körde ut. Och jag fick lite ont i magen och hoppades att jag inte gjorde allt för mycket fel i själva körningen. 
Vi samlades senare där vi fick reda på att alla som kom på eventet klarade körkortet! :D Woop woop så nu har jag körkort på sso ;D Fett stolt! 
 
Hoppas ni har haft en bra vecka! 

Fett ensam jao... :/


Eheheh eller så behövde Nemo en scen till en grej och jag ställde upp och var fett ensam i några sek :3 

Chill

Här sitter vi och myser i träsket :3
 

Barnvakten Sture

Juluppdragen har börjat och ja, dem är liiite roliga, vissa av dem iaf. 
Denna är lite extra tolig för att om man springer fort och hoppar kan man då denna vinklen och igentligen se sig själv springa efter barnen. MEN denna gången satt jag kvar på min häst och gled runt :'D 
Det var en rätt rolig syn haha 

Sneaky Dragons 2 år <3


Hum..

Det går bra och sådär att sälja kläder i din butik i marken? :3 
 

Söta pållen

Fotade pållen lite och ja, asså han är ju så söt :3 
 

Hehehehehe :3

Asså han är såå sur :'3
 
 

Hum...

Får en Game master verkligen berätta såpass mycket? Och sen sluta svara på det hen precis skrev? 
 

Julen är här med fler uppdrag Epona! Yay!

Hej allihopa och välkomna till Star Stables första juluppdatering 2015 - det är dags att fira jul i Jorvik!

Julfirande för Rådsmannen
Star Stables klassiska juluppdrag är tillbaka! Rådsmannen i Silvergladebyn har börjat dekorera inför julhögtiderna, men det verkar som att han har försökt lite för mycket – men det är lätt att bli överexalterad under den här tiden på året, eller hur?

Alla årets juluppdrag börjar hos Steve, så rid över till Steves gård och prata med honom innan du rider över till byn för att ge Rådsmannen en hjälpande hand med hans första julbestyr!

Några av er spelare kommer att komma ihåg de här juluppdragen från tidigare år, men färdigställer du dem i år kommer du att få några helt nya belöningar!
 Julfirande i Silverglade

Under tiden, i Epona...
Vresiga gamla Professor Hayden. Han är inget stort fan av människor, men han älskar insekter! Hjälp honom att samla prover med vatten, lera och läskiga småkryp för hans undersökningar i Mirror Marshes, och kanske kan du få honom att förstå att människor inte är så hemska trots allt.

För att sätta igång med att hjälpa Professorn behöver du ha gjort färdigt förra veckans uppdrag där du pratade med Sunshine Joytree.
 Professor Hayden vill inte ha din hjälp, men ganska snart inser han att du är rätt användbar.

Nya kläder och ny utrustning
Butikerna i New Hillcrest har bra erbjudanden på exklusiva nya kläder och ny utrustning den här veckan. Du hittar också helt nya kläder i Gallerian, där det finns något för alla!

Julbutiker
En hel del säsongsbetonade butiker har dykt upp över hela Jorvik, så du kan göra din julshopping i god tid! Kolla in alla varor de erbjuder!

Hästmarknaden
Den här veckan är marknaden under uppbyggnad i Jorvikstallets Arena.

Jultomtens säck!
Jarlaheim är än en gång värd för Jultomten, och han är redo och väntar på att du ska komma förbi och lägga händerna på några tidiga julklappar!
 
Jultomten ho-ho-hoppas på att snart få träffa dig i Jarlaheim!

Några av juluppgifterna och juluppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med "Julönskningar", vilka du kan ta med till Jultomten och byta mot presenter. Några belöningar kommer i form av "Julfragment", och du behöver tre sådana för att byta till dig en Julönskning.

Presenterna du får av Jultomten i utbyte mot önskningar är en blandning av helt nya gåvor och presenter från förra året. Varje present är helt slumpmässigt utvald ur Jultomtens säck så det är möjligt att du kan få samma present mer än en gång. För att få tillgång till juluppdragen behöver du vara Star Rider och ha nått level 5.

Såhär fungerar det:

- Tre Julfragment kan bytas mot en Julönskning
- En Julönskning kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässigt utvald julklapp
- För att byta Julfragment till Julönskningar, eller Julönskningar mot julklappar, behöver du ha Julfragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
- Du måste vara Star Rider och ha spelat tillräckligt länge för att ha möjligheten att ta dig till Jarlaheim

Ha en fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Q & A

Har du en fråga så kan du alltid breva till Johanna Dragonborn ( mitt server 2 konto ) vars brevlåda är tom mer eller mindre hela tiden än den är på mitt server 1 konto ^^
 
Detta lilla brev hade trillat in häromdagen på mitt main konto Evelina och jag fort som attan tog bild på det och sen raderade för att nu kunna svara på det här. Och jag ber er, om ni har frågor, skicka dem då till mitt Johanna Dragonborn konto istället. Då min låda blir rätt så full på Evelina så har ni störra chans att få iväg erat brev till Johanna istället! :D

Hej Isabel! :D 
1. Ohh, svår fråga men just för stunden är jag lite extra kär i morgan hästarna. Det är något med deras animationer som gör att dem växer på mig ^^
2. Menar du tex Fräser häst vs Starthästmodellen? Isånnafall måste jag nog säga Fräser modellen :3 
3. Katt
4. Inga direkta färger jag gillar eller så eller hur man nu kan säga men om jag måste välja mellan just Blå eller Rosa så väljer jag Blå.
5. Om Sneaky Dragons inte skulle ha gult så hade vi nog kört på oranget tror ja vi pratade om precis i början. Men annars gillar jag grönt och svart. Det hade nog kunnat funka.
6. Samma fråga som fråga 1 ehehe men ja, morgan pållarna just nu. :) 

Tack tack tack för dina frågor, jättekul att svara på Isabel :D 
 

Yo, I´m Evelina Silverknight...

...and welcome to my crib! 


Speciell häst?

Varför fick inte hästen längst bort till höger benlindor för? 
 
Med tanke på att alla andra npc hästar får benlindor.
Glömt något eller är just denna hästen speciell?  

StarStables Officiella Webbutik: Nu med kläder och presentartiklar!

Under den här tiden förra året lanserade vi vår exklusiva presentbutik som erbjöd prisvärda erbjudanden på medlemskap och Star Coins i lagom tid för julen.

I år gör vi det enklare än någonsin för dig att göra den perfekta julshoppingen: nu erbjuder den officiella Star Stable-butiken inte bara en rad gåvokort i olika teman, vi har nu utökat sortimentet med en rad exklusiva produkter som passar perfekt för Star Stable-fans i alla åldrar!
 Från Star Coins till kläder: det finns något för alla den här julen i Star Stables officiella butik!

Kläder
Med våra fina t-shirts och pikétröjor kan du nu stolt representera Star Stable i olika färger! Klicka här för att kolla in våra olika modeller!

Kuddfodral
Glöm inte att jultomten vet ifall du sover eller inte på Julafton, så varför inte se till att lägga huvudet på en unik kudde i Star Stable-stil! Klicka här för att få veta mer i vår nya butik!

Alla våra produkter har ett begränsat lager, så köp tidigt om du vill vara säker på att få tag på ditt exemplar.

Star Coins & Star Rider
Är du en ny spelare som vill få en ultimat start i spelet? Eller är du en rutinerad Lifetime Star Rider som längtar efter ett uppsving av Star Coins-saldot? Star Stables presentbutik har prisvärda erbjudanden på Star Coins och Lifetime-paket för att passa alla spelare och alla plånböcker, precis i lagom tid för julen!

När du har köpt ett gåvokort får du din värdekod direkt via e-post, men det är inte bara en digital gåva, eftersom det med alla våra gåvopaket medföljer ett vackert julkort som kommer hem till din brevlåda. Du får på så vis även en fysisk present att öppna eller ge bort på julafton!

Dessa fantastiska julerbjudanden finns tillgängliga under en begränsad tid, här ser du vad du kan välja bland:

- 2,000 Star Coins
- 5,000 Star Coins
- 10,000 Star Coins vårt mest prisvärda Star Coins-paket någonsin!

- Lifetime Star Rider-medlemskap + 3,000 Star Coins
- Lifetime Star Rider-medlemskap + 5,000 Star Coins
- Lifetime Star Rider-medlemskap + 10,000 Star Coins vårt mest prisvärda Lifetime-erbjudande någonsin!
 
Kommer snart: den ultimata Star Stable-gåvan!
Håll koll på våra nyheter här på vår officiella hemsida, på vår webbutik och på våra kanaler i sociala medier, då vi de kommande dagarna kommer att presentera möjligheten för våra spelare och fans att äga en exklusiv Star Stable-gåva. Många Star Riders kommer önska att en av dessa ligger i ett paket under julgranen!

Kolla in våra exklusiva nya produkter redan nu, och glöm inte att komma tillbaka i början av december för fler unika produkter!

Ge en gåva full av äventyr, skoj och vänskap den här julen!
Klicka här för att komma till Star Stables officiella butik redan nu!

Utöka kartan?

Något ssoteamet kanske inte direkt tänkte på är detta. 

Jag står alltså längst ut på Solholmarna, men det täcks över av rutan med namnet och kordinaterna. 
Jag tror inte det ska vara så. eheheh 

Ny morgan pålle :3

Ni kommer ihåg att jag sa att jag vart kär i morgan hästarna för några inlägg sen? 
Jag råkade köpa en ny morgan pålle eheheh 
Tog aldrig någon bild direkt på hästen förutom denna för att Ambra skulle hjälpa mig med en outfit som jag sen skrotade hahah men här har ni pållen, Dragonknight.
 

Sneaky Dragons - Vecka 47 - Medlemsvecka

Denna veckan har medlemmarna själva fått hålla i event och Måndagen började med att Misshaley körde kurragömma med oss. Vi samlades i Fiskebyn och på första gömstället fastnade jag haha. Dock var det typ sjukt bra för att jag blev hittad sist, vilket betydde att jag vann första rundan iaf :D Woop Woop! 
 
 Tisdagens event höll Emma och Sasha i. 
Vi skulle ta Jägarexamen :3 
Vi kom med våra fina påwnier i både bruna och kamouflage kläder. Jag och Ellie tänkte lika och tog inte en grön kamouflageoutfit utan en lite mer gul brun. :3 
Vi körde två omgångar. Vi älgar fick endast skritta eller trava medans jägaren/jägarna fick skritta. Väldigt roligt och väldigt intensiv spänning när man såg en av jägarna haha. 
Tragiskt nog, råkade min sambo inte tänka sig för utan drog ut internetkablen för att routern till tvn krånglade. Så han dödade hela internetet i några få minuter som kändes som en kvart. Så jag missade kramen och jag var så ledsen. :( 
Annars var eventet sjukt kul och jag vill mer än gärna att det händer igen :3 
 
Onsdagen var vi lediga pga Epona öppnade. Från 16 typ fram till 22 något satt jag med Felle och utforskade som bara den :D 

Torsdagen hade Felle och Ellie event där vi skulle utforska Epona lite mer och även diskutera lite om vad vi tror kommer hända framöver på olika platser. Några av oss fick även visa fina platser vi gillade och ja, det var jättemysigt. Tragiskt nog fick jag nätverksfel x antal gånger så det var mindre kul... :/ 
 

Hästtränarna

"Obegränsat hästtränande!
För att fira att vi öppnar det nya området har vi bestämt oss för att ta bort restriktionerna för hästträning! Istället för att vara begränsad till bara ett besök per dag, kan du besöka hästtränaren så ofta du vill. Priset är detsamma, men du kan levella upp om och om igen om du vill.
 
Hästtränarna finns nu på nya platser, och Tobbe Larsson-karaktären kan inte längre träna din häst i spelet. Du hittar nu hästtränare i Jorvikstallet, New Hillcrest (i Epona), Baronessans Vingård, och i Marleys paddock."

Asså, jag gillar funktionen eller vad man ska säga att du kan köpa din häst klar för en hel del sc. MEN det tar endast 6 dagar att levla, så jag personligen tycker att dessa tränare är onödiga. 

Vad säger du om hästtränarna? Bra / Dåligt? Varför? 

Dagliiiggga är såååå roliga....

Har påbörjat lite lätt att göra dagliga på det dåvarande asiatiska kontot som numera är flyttat till den australiska servern. Vet fortfarande inte varför dem har flyttat men ja, det kanske vi inte får reda på :/ 

Pretty place


Mysig liten plats asså :3 

Serie tips!

Nu äre dags för något jag tror inte jag gjort tidigare på bloggen. Nämligen serie tips. Och detta är inte serier som handlar om sso. :3
Vi börjar direkt med första serien - Chicago Fire
Handlar om en brandstation. Man får följa deras vardag och självklart drama mellan dem olika karaktärerna i serien. Serien är inne på sin fjärde säsong och jag har suttit och tittat på dem sen start. Osäker på hur jag hittade den faktsikt men detta är en serie jag kan rekomendera :3 Även en serie som kan få mig att fälla en tår eller två då man på ett sätt kommer väldigt nära karaktärerna. Eheheh
Såhär har imdb.com skrivit om serien 
"The show follows the lives of the firefighters and paramedics working at the Chicago Fire Department firehouse of Engine 51, Truck 81, Squad 3, Ambulance 61 & Battalion 25. Following the death of fireman Andrew Darden, loyalties fracture and divide as the leader of Truck 81, Lt. Matthew Casey, and the leader of the elite rescue squad, Lt. Kelly Severide, both blame each other. Despite the differences, the firehouse comes together after the near death of firefighter Christopher Herrmann. Candidate Peter Mills, newly assigned to the firehouse, is following in the footsteps of his father and trying to find his place in the station. With paramedics Gabriela Dawson and Leslie Shay, and under leadership of Battalion Chief Wallace Boden, the team face life or death decisions every day but look to each other like family, making sure to look out for each other, no matter what happens."

 
Vi vandrar vidare till nästa och det är ingen mindre än Chichago P.D.
I denna serien får man följa en grupp människor som jobbar på polisstationen i Chichago. I vissa avsnitt samarbetar dem med Chicago Fire och har hänt några gånger att dem har samarbetat med Law and Order Special Victims Unit. Man får även här följa med på deras liv. Både privat och på jobbet. 
En serie jag började kolla på via Chicago Fire och vissa asvnitt är dem med varandra.
Såhär skriver imbd.com om serien
"At the center of "Chicago P.D." is Det. Sgt. Hank Voight, who is at ground zero against the war on crime in Chicago. He will do anything to bring criminals to justice. From multiple Emmy Award-winning executive producer Dick Wolf and the team behind the hit series "Chicago Fire," "Chicago P.D." is a riveting police drama about the men and women of the Chicago Police Department's elite Intelligence Unit, combating the city's most heinous offenses - organized crime, drug trafficking, high-profile murders and beyond. Hand-picked as the head of the unit is Voight, who has assembled a team of diverse detectives who share his passion, and commitment to keep the city safe. They include Det. Antonio Dawson, who is more level-headed and "by the book" than his counterpart; Jay Halstead, a brash young detective who previously saw active military duty in the Middle East; Halstead's partner Erin Lindsay, a former "bad girl" who turned her life around with Voight's help; Alvin Olinsky, an experienced undercover detective and confidante for Voight; and Kyle Ruzek, a quick-witted cadet plucked from the police academy as Olinsky's partner. The unit also includes two rising young uniform cops - Kevin Atwater, a charismatic patrolman who has an active social life, and Kim Burgess (Marina Squerciati), a patrol officer who strives to one day become a part of the elite Intelligence Unit. Sheldon Jin is the tech geek in charge of surveillance and tech ops."

Nästa serie är Chichago Meds.
En serie jag ännu inte har sett men en serie jag ska se. (Den börjar sändas 17 november)  
Det ska handla om ett gäng som jobbar på något sjukhus i Chicago och jag antar att alla dessa 3 olika serier kommer att samarbeta med varandra framöver. 
Med tanke på att jag fastnat för dem två ovantalade serierna så kommer jag antagligen fastna för denna med heheh. 
Vissa av karaktärerna har redan visat sig tidigare så man har fått en liten bild av dem. 
Imdb.com skriver såhär
"An emotional thrill ride through the day-to-day chaos of the city's most explosive hospital and the courageous team of doctors who hold it together. They will tackle unique new cases inspired by topical events, forging fiery relationships in the pulse-pounding pandemonium of the emergency room."
 


Något som är lite kul eller vad man kanske ska säga är att det är samma person som har varit med och skapat dessa 3 olika serier. Dick Wolf är hans namn och han gör mycket bra serier enligt mig :3

Avlsutar detta långa inlägg med en bild på alla 3 serierna jag precis tipsade om 

Du som orkade läsa igenom all text förtjänar en klapp på axlen och glöm inte att du är bäst! 

Dragonfather är klar

Har tagit det lite lugnt i början med gamle pållen men dem senaste tre dagarna har vi lyckats ta oss runt hela Jorvik bland tävlingarna och det har nu fått resultat :3 
 
Nu ska han få vila lite och sen kommer vi skritta ut på mysiga turer :) 

Nya Hillcrest stallet

Har du flyttat hit? :D 
 
(Bilderna tagna tidigt på morgonen därav konstigt ljus typ.)

Epona - Starshype!

Detta inlägget handlar om Epona´s stjärnor! Läs ej vidare om du vill bli spoilad!
 Epona, oj oj oj, vart ska jag börja? 
Nä men området är sjukt fint och jag är nöjd typ. Jag hade inte samma hype över området som flera av mina vänner hade. Men när vi hade kommit en bit in i uppdragen såg jag en stjärna och jag var fast. Jag skulle ha alla! Och, nyligen tog jag sista stjärnan :3 
Jag och Felle sprang runt i några timmar och letade efter dem och även platserna man kunde upptäcka och ja, nu har jag några platser kvar men inga stjärnor. :D 
Vi kom till vissa platser och bara ah men här bör en stjärna finnas, snurrar lite på kameravinklen och titta där var en stjärna :D 
Men ja, kordinaterna för Epona´s stjärnor kommer jag lägga in i det inlägget också men ni får dem redan nu också :3 
(Nej jag pallade inte göra en karta på vart, det är inte så svårt att leta efter kordinater ^^) 
x - 88  y - 331     x - 89 y - 323     x - 94 y - 332 <--- Månskärebyn
 
x - 53 y - 340     x - 48 y - 316     x - 55 y - 316  <--- Vrakkusten
 
x - 166 y - 333     x - 160 y - 334     x - 161 y - 324     x - 169 y - 311     x - 142 y - 315 <--- Spegelträsket
 
x - 122 y - 314     x - 125 y - 253     x - 101 y - 286  <--- Grådagsbergen
 

Välkommen till Epona!

Tiden har kommit! Idag är dagen då vi får upptäcka Epona!

Vägen till Epona
Herman har länge varit en nyckelperson i kampen mot GED, och nu har han lite information som kan hjälpa honom att ta kampen till nästa nivå. Den här informationen kommer att leda honom (och dig) till en ny, mystisk person som kämpar mot GED i ett område som kallas Epona, i den södra delen av Södra Skördebygden. Eftersom det här är Jorvik kommer inte vägen till Epona att vara lätt, och du kommer att möta en hel hop av kluriga utmaningar längs vägen!

Du kommer att få ett textmeddelande från Herman som berättar för dig hur du börjar med uppdraget!

För att kunna göra det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha slutfört uppdragen där du, 1. Hjälper Helga med hennes familjs sommarhus, 2. Du ger Herman GED-rapporterna från Ms Drake, och 3. Du hjälper Nic Stoneground att utforska Den Gömda Dinosauriens Dal.
 Är det här vägen till Epona?

Träffa Ricky...
Stackars gamla Ricky. Han är ledsen. Riktigt ledsen. Han var en gång en av Jorviks bästa kampsportsmästare, men så förlorade han sitt livs viktigaste match och blev jättedeprimerad. Han har gett upp. Han kan inte ens förmå sig till att le när Bulldogz ger honom det spännande jobbet med att bygga deras nya tävlingsbana.

Och ännu värre är att Rickys flickvän har stora ekonomiska problem och är på väg att förlora sina stall så att alla hennes hästar blir hemlösa! Ricky vet att han kan ordna allt för henne om han vinner prispengarna i Jorvik Championaten i Jor Jitsu...
 
Hjälp Ricky inse att det aldrig är försent att försöka igen!

När du har hjälpt Ricky att få tillbaka sitt självförtroende, kan du hjälpa honom att träna för championaten så att det åtminstone finns lite hopp kvar för stallen...

Hillcrests nya tävling Cross Country Race
När Ricky är tillbaka på banan igen, kan du hjälpa honom att bygga den här fantastiska nya terrängbanan i New Hillcrest. Det finns en ny ridklubb för dig att lära känna, och de är vänliga nog att låta dig prova deras ridbana. Iallafall för tillfället...
Terrängbanan i New Hillcrest!

Hästutrustning
Om du har tid över den här veckan efter att du upptäckt allt det nya i Epona, gå på en liten shoppingtur i Gallerian där du hittar en hel del ny hästutrustning på rea! Hoppa på bussen!

Obegränsat hästtränande!
För att fira att vi öppnar det nya området har vi bestämt oss för att ta bort restriktionerna för hästträning! Istället för att vara begränsad till bara ett besök per dag, kan du besöka hästtränaren så ofta du vill. Priset är detsamma, men du kan levella upp om och om igen om du vill.

Hästtränarna finns nu på nya platser, och Tobbe Larsson-karaktären kan inte längre träna din häst i spelet. Du hittar nu hästtränare i Jorvikstallet, New Hillcrest (i Epona), Baronessans Vingård, och i Marleys paddock.

Freja och hennes drake
Freja har fortfarande användning av din hjälp när det kommer till drakbyggande… Spring ner till Sunfieldgården för att ge en hjälpande hand om du inte redan har gjort detta!

Hästmarknaden
Den här veckan är Hästmarknaden öppen i Västkobbens Fiskeby. Eddie och Ferdinand ser fram emot att du kommer förbi och säger hej!

Tack så mycket till alla våra fantastiska fans och spelare för ert stöd, ni är bäst, och vi hoppas att ni kommer att ha en jättebra första vecka i Epona!

Kramar från Star Stable-gänget 

Ändrade planer.... Eehh

Jag försökte peta Nemo i näsan men hon hade tydligen andra planer... :/ 
 

Annan header

Jag fick en annan header idé till min vinterdesign av Misshaley och det lät sjukt ballt. Men jag är kass på att redigera och tänkte typ att jag kan göra saker i typ 2D, fast det såg rätt töntigt ut så att det blev bra, men efter ha suttit med samma bild i flera dagar för att få det att se bra ut så orkade jag inte längre och insåg att tyvärr funkade inte iden. 
 
Såhär långt kom jag innan jag skrotade idén och påbörjade headern jag har idag ^^ 

Dator vs Mobil

Jag vet att för ett tag sen hade jag aktiverat så att om man läste min blogg via mobilen så fick man en annan design men efter ett tag tog jag bort det då att jag personligen har lagt ner många timmar på att just min blogg ska vara fin. Och om man har mobildesignen på så har man typ ingen design alls. Vilket gör att ni inte kan se allt mitt arbete. Kanske låter lite ego eller så men det är ju så det är. 
 
Jag har lagt ner en hel del timmar på att få det som jag typ vill ha det och självklart vill jag visa upp det :3 
 
Och som vanligt när jag byter lite i designen, hör gärna av dig om du hittar något galet, antignen via en kommentar här inne eller ingame :) 

Professor Hayden

Introducing Professor Hayden: this man has one set of friends. Insects. He hasn’t got time for anyone or anything else, except for his beloved pet Alberta. He’s only happy when he’s unhappy, and as he says himself, “I had fun once… It was AWFUL.”
 
Jag tänker på en mänsklig Grumpy Cat heheh 

Endast jag?

Endast jag som ser likheter? 
Tänkte faktiskt på det lite när dem släppte bilden att han är lik någon och titta :D 
 

Sneaky Dragons - Vecka 46

Denna veckan hade Nemo planerat enn typ Hippie vecka :D 
Peace, love and understanding :3 

I måndags var dem lite här och var och fotade lite bilder, jag har fått alla bilderna som togs och ska försöka uppdatera klubbens hemsida lite med dessa bilder. :)
Nedan ser ni ett vackert smakprov 
Jag låg med jobbig huvudvärk hela måndagen så missade detta vackra tillfälle men som sagt, jag har fått alla bilderna som togs och kan titta på dem hela tiden :3 

Tisdagens evnet var det en typ festival? 
Nemo hade planerat 5 olika delmoment och jag vann 3 av dem, ibland funkar det att paxa vinsten ;D 
Tigern i buren - Evelina Silverknight
Paket 1 (Lasagne) - Stina Wolfside 
Paket 2 (badkar) - Lena Crazystreet
Uttryckstävling - Evelina Silverknight
Bäst flowerpower klädsel - Evelina Silverknight


Jag och Robb var sjukt vackra asså, måste börja använda tröjan jag köpte. Fett ball asså :D 

Onsdagen var det sammankomst som vanligt och vi snackade om kommande vecka som medlemmarna ska hålla i. Väldigt spännande vecka att se fram emot. Jag var bortbjuden på kalas så jag kunde ej delta, men kapade detta fina kort av Nemo :3 

ssohaley, fick sig en liten update :3

Haley R såg min nya design och jag hörde i hennes röst att hon ville innerst inne ha en liten update och tadaaa :D
Före
 
 Efter

Jag hittade bakgrunden och utgick efter det och jag hoppas hon blev nöjd :D

Ivan Drake

A loudmouth, a bully, an all-round unpleasant dude. Ivan Drake is making life hard for your new friends in Epona, and with such a familiar surname, of course you’re gonna want to stop him!

Ytterligare en karaktär som sso släpper via sin facebook sida.  

StarStable har gjort det igen...

Det är inte första gången konton blir flyttade utan att spelarna själva vet om det. 
(Min systers konto blev flyttat utan förvarning mitt i sommaren)
 
Skrev DETTA inlägget häromveckan bara ju, asså va fan. 
Så nu är mitt Asiatiska konto inte på någon asiatisk server utan någon annan random server....

Vintern är här!

Ehm jag har suttit och pillat lite till och från och nu kan jag äntligen säga att här är min vinterdesign :D 
Före
 
Efter
 

Sso, what r u doing?1

Ehm ja, det är väl ingen som har missat detta ? 
Vissa spelare råkar ut för en bugg och får meter långa spjut från kroppen av hästen och ja, rätt ut. Det ser ibland lite roligt ut och ibland läskigt haha. 

Det jag undrar är om man själv kan se om man råkar ut för det? 
Och självklart om sso teamet är medvetna om detta. Men det är dem säkert inte ^^
 

Sunshine Joytree

Next up in our Epona character previews: Sunshine Joytree!

What can we say about Sunshine? She’s a little bit dizzy, a little bit spaced out, but of course she means well. She’s going to be helpful in fixing a rather large problem, so don’t dismiss this peaceful hippie!
 

My horses

Jag har en hel del hästar asså. Det är rätt sjukt.
Man tänker inte direkt på det när man bara kan ha 10 hästar hemma. 

Här är en jätteliten bild på alla haha :D 
Tror jag räknade rätt men här är dem iaf 43 stycken, eller var det 44? 
 
Ehh..
Hur många hästar har du? 

Bröderna Buttergood

 Träffa karaktärerna från det nya området Epona! Idag träffar vi bröderna Buttergood. Denna överklassfamilj lever uppe på Butter Hill och har varit en del av den mäktiga Epona-aristokratin i flera generationer. När familjen bara är en skugga av vad den brukade vara, är det upp till Junior Buttergood att försöka återta det som de en gång hade, och han viker inte undan för någonting. Men som tur är är inte alla de tre bröderna elaka...

 
Detta kom ut på StarStable´s Facebook sida.
Tänkte dela med mig av detta även ifall ni redan har sett det eller om ni inte har sett det :3 

Sockervaddshåret

Det är över för stunden, Nemo har börjat filma igen till sin serie The Game of Jorvik och jag börjar känna suget att fortsätta med mitt hemliga projekt så Sture is back med det vita korta och när jag är klar med mitt filmade och Nemo med sitt kommer jag ta tillbaka mitt vackra sockervaddshår :) 
 

Perfekt väder för drakflygning

Hej allihopa! Välkomna till veckans nyhetsuppdatering där vi berättar mer om våra nya paket för Star Coins och Star Rider och berättar om den här veckans uppdatering. Vi kommer också att berätta varför du har anledning att se fram emot de kommande veckorna i Jorvik!

Bygg en drake med Freja
Eftersom Frejas senaste projekt gick så bra (eller inte), vill hon att du ska hjälpa henne med hennes nya äventyr: att bygga en drake! Det blåsiga vädret borde vara perfekt för drakflygning, och hon väntar vid Sunfieldgården på att du ska komma förbi och sätta i gång.

Du behöver vara Star Rider och ha gjort klart uppdraget där du hjälper Freja med hennes ormproblem för att kunna göra det här uppdraget.
 Vill du bygga en drake?

En katt på rymmen
Du har fortfarande chansen att hjälpa Rådsmannen i Silverglade med att hitta hans bortsprungna katt. Rid dit och hjälp honom!

Hästmarknaden
Under den här veckan är Hästmarknaden under uppbyggnad i Västkobbens Fiskeby.

Helt nya kläder
Klädaffären i Jorvik Citys Galleria har en hel del nya kläder som du kan kolla in. Ta bussen från busshållplatsen på Fort Pinta-vägen för att komma dit!

Nya Star Coins och Star Rider-paket
Den här veckan har vi lanserat ett nytt sätt för att köpa Star Coins och Star Rider, all information om det här finns här på vår nyhetssida, så scrolla ner om du är nyfiken!

Kolla in vårt nya YouTube-program!
Gå in på vår YouTube-kanal, typ, precis nu! Vi har precis släppt vår nya TV-serie The Star Stable Show som leds av supercoola Matilda som är vår programledare. Ett nytt avsnitt kommer varje onsdag och fantastiska överraskningar väntar i varje program! Klicka nedan för att kolla in det allra första avsnittet:
Tjuvkik på vad som kommer
Du har väl inte missat intervjun från i måndags med vår huvudspeldesigner Hannes Kristoferson? Han berättade för oss om det helt nya området Epona och du kan få reda på alla hemligheter genom att gå längre ner här på nyhetssidan för att läsa hela intervjun.

Ha en jättebra vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Hästar Sture want

Som rubriken lyder, hästar som jag vill ha. Dock är detta så som jag känner just nu. Vilket kan betyda att om några dagar så är det inte dessa hästar som jag vill ha utan några helt andra men som sagt, detta är hästar som jag vill äga typ nu.
Alla bilderna är tagna från StarStable Databasen
 

Problemlösaren :3

Näg jag gjorde marknaden på mitt asiatiska konto så behövde jag inte skrämma iväg dem med vuvuzelan då jag hade snackat lite med Barney så han löste problemet själv ;D 
 

En styck vit springare till famlijen

Har haft sån jobbig huvudvärk hela dagen så jag har sovit ungefär hela dagen. :/ 
Men för en liten stund sen stog jag emot värken och sprang och köpte denna sötnosen :3
Namnet blev Dragonsong, väldigt gulligt och fastnade lätt i mitt huvud :) 
Nu ska jag återgå till att sova. puss!

Paradise Falls?

Är det verkligen så många spelare på Water Star servern att det behövs en till? 
När jag är inne, både mitt i nätterna och mitt på dagarna så är det knappt en enda kotte kan kan se. Den är så folktom så det är skrämmande ibland när man stöter på en spelare haha 

Stora klumpen klar

Förra veckan blev min stora klumpiga wigglande shire äntligen klar. Det firades med att han fick åka på semester direkt. Där kan han få stå och göra sig ännu fetare. 
 

Sneaky Dragons - Vecka 45

Måndagen började med ett litet snurrande event.
Vi var på dem flesta fiken och chillade med lite frågor och mat/kakor.
Vad jag kan komma ihåg så fick jag iaf 2 rätt av frågorna. :D Fett stolt!
 
 Tisdagens event stog det Tvätt på schemat. 
Badkläderna och min icke morfar häst var redo :3 
Nemo fick förhinder så jag hoppade in och tog hennes event och ja, vi löste det bra asså! :D 
Nemo hade planerat 11 olika påståenden där medlemmarna fick endast svara Sant eller Falskt.

Onsdagen var det sammankomst som vanligt.
 
Torsdagen vare dags för sista eventet på Nemo´s rehab vecka och det var träning som stog på schemat. 
Vi samlades i Fort Pinta för att låta dem springa loppet utan häst för att sen ta ner dem till stranden där ett litet simpass stog på tur :) Efter en liten simtur så blev det en försten till platsen tävling ^^ 
Och sen kramades vi :3 
 
Fredagkvällen var även Annie lite småsugen på att ha ett event så hon kokade ihop ett spontan event :D 
Dessa är så sjukt kul.
Vi samlades vid fg champet, där vi körde något som hette Stadskampen.
Hörnerna blev olika städer och vi skulle gissa på vart några namn som Annie sa stog. 
Det var väldigt kul och jag kom på en andra plats med 9 poäng. Sasha och Ellie tror ja också kom på andra plars. Miranda vann med hela 12 poäng :D  
 
Sen efter det sprang vi runt och typ utmanade varandra med att komma upp på vissa ställen eller att Ellie skulle komma på prispallen i VDC men det gjorde hon då inte haha :D 

Så pigg, så bråkig!

Plockade ut morfar fast inte morfar ja, ni fattar vilken häst jag snackar om från stallet efter några dagars vila. Han vart lite piggare än vanligt och jag tog ner honom till ridhuset där han fick springa av sig lite innan jag hoppade upp igen. Väl uppe på ryggen fick jag denna härliga pose av honom haha 
 

Bridon

Red förbi denna skönhet häromdagen på vingården och bara tänkte på hur fin den är. Och typ varför har jag inte denna för i mitt stall. Så jag sprang in fortare än blixten till stallet och hämtade hem honom :D 
Så nu är han hemma för några dagar eller tills jag tröttnar på honom hehe :3
 

Brace yourselves: Epona is coming?

Hey Star Family! In this special extra news article, we’re bringing you an interview with Hannes Kristoferson, one of the lead story creators at Star Stable!

Let’s get straight into the questions on everybody’s lips!

Hey Hannes! Thanks for talking to us today. We wanna know about the new area! Tell us everything…

Hey everyone! Thanks for having me, it’s great to talk straight to the players and fans! Well, what can I say about the new area? Loads of people already know it as the Southern Harvest Counties, which is true, but the real name of the new area is Epona! Sure, it’s the area that forms the south end of the Harvest Counties, but now you know its real name!
A sneak peek of New Hillcrest! 

So, Epona sounds awesome! Can you tell us more about the new places and towns? What about Fort Maria?

Sure! There’s the cute suburban town of New Hillcrest, the spooky Mirror Marshes, and the sleepy little Crescent Moon Village amongst other places. Fort Maria is still mysteriously locked up though, and no member of the public has been there for years. There’s a story going round that anybody who ever makes it over the walls and into the Fort is never seen again…!
The eery Mirror Marshes... 

Sounds like it’s time for some really adventurous stories! Who are the characters that we’ll meet along the way?

There’s a whole heap of new characters and families for you to get to know, and have you ever thought about how the Bobcat Girls might somehow be the only riding club on an island full of horses? Well, let’s just say they’re not alone! Exciting new story quests are going to advance you along in the GED branch of the Star Stable story, where there are all the twists, turns, surprises and new faces you’ve come to expect in Jorvik!

New Area! Story quests! Well, come on, we’re not gonna let you go without telling us about lead ropes!

Hahaha, of course not! Well the coolest thing about lead ropes is that they’re not actually going to be ropes… We’re calling it the ‘lead horse’ function, and you’ll be able to gently guide your horse along by holding its bridle, which we think is more fun and way cuter than ropes! All I can say about when they’re coming is that you should keep your eyes open for an announcement. Maybe an early Christmas present? Haha, you’ll see!

Thanks so much Hannes! It’s been great to talk to you, it’s always great to peek behind the scenes!

Thanks to you, too! Hope everyone’s looking forward to exploring Epona!
Epona! Coming Soon! 

Want more exclusive info on the brand new area coming to Star Stable? Then stay tuned to all our social channels for sneak peeks and epic previews!

Facebook
Instagram: @starstableonline
YouTube
Twitter: @starstable

Plus, you’ll find us on Snapchat as StarStableSnap!

Hugs from the Star Stable team x
 
Haley R hittade detta på deras engelska nyhetssida och ooohhh detta låter spännande :D 

Spöktåget

Jag var bara tvungen ehehe :3 
Nu kan man tex mitt i vintern kika på klippet och kanske minnas tillbaka den läskiga åkturen. 

Designsnack

Det gäller att börja i tid eller vad säger man? :D 
 
Jag har varit väldigt off ang bloggens design men nu har jag börjat små pilla på en vinter design. Har en fett ball ide som Haley U kom med som jag ska försöka genomföra :3 

Har suttit i några dagar och hjälpt henne nämligen med hennes design och gett smakråd och tips så har blivit lite sugen själv på att göra om och jag håller på att pilla som sagt. Dock kommer ni inte få se något här inne förrens den är klar. Mihihi 

Rob spanar in Dragonstar asså

Gjorde halloweenuppdraget på mitt asiatiska konto i tisdags och kolla Rob asså. Jag tror han är lite sugen på att få åka med på Dragonstar ;D 
 

Level 18

Jag tror inte jag var den enda som äntligen kom över till level 18. 
Asså jag tycker det är sjukt kul att levla upp, visst jag har ingen koll på vad man fick för extra stats men asså, känns skönt och även konstigt att ens lilla gula stapel är tom haha
Men men
Nu får man bara hoppas på att ssoteamet släpper mer uppdrag så man kan fylla upp den igen :3 

Bäste håret!

Juste, förra veckan tror jag det var, fick jag Lennart till att skaffa sockervaddshåret! :D 
Helt hype asså! 
Titta så söt hon är i sitt hår *.*
 
#sockervaddshårettarsaktamensäkertöverjorvik

Brr Brr

Hallå, kompisar.
Någon av alla er söta personer som har hittat flera spöken i Dinodalen eller bara 1? 
 

Vilken helg...

Jag har vart bortrest sen i torsdags förra veckan och tänkte dela med mig lite om hur det allt var och vad vi gjorde och så :) Ni som följer mig på instagram (Evesilverknight) har sett en liten del. Men jag kände mig som värsta partypoopern när jag tog fram mobilen.

Anyway, resan började i torsdags för min del då vi ledare skulle planera det sista på våra event och även hjälpa till att dekorera huset och göra det halloween-igt :)

Brummade buss och när jag tittade ut så var det bara grönt överallt så kom och tänka på älgarna i Björnbröder så kastade upp denna bild på instagram
 
Heheheh

Väl framme i Jönköping så blev jag upplockad av Annie och Nemo som var taggade över att sätta igång med allt.
Vi åkte och käkade och sen åkte vi vidare till en styck Janni :D
 
Vi hittade våra kära pållar som stått stallat hos Janni sen förra året och dem vart jätteglada över att se oss och jag hörde att Kungen fått äta massa fint gräs under sommaren. :3
 Titta så söta dem är :'D Bästa käpphästarna ever! 
Efter vi stått och gosat ett tag var det dags att ta i tu med allt planerandet innan jag och Janni skulle åka och hämta Sasha och Haley U. Janni gjorde även en vacker skylt som dem skrattade lite åt när dem såg den haha :D 
 Vi åkte och käkade och jag och Haley U fick ha vår efterlängtade kebabdejt :'D Sjukt bra och god kebab så jag har blivit bortskämd med den och vill inte äta kebab hemma för det kommer inte vara lika gott :/ 

Under torsdagskvällen vara chill med film och chips och sen sa vi godnatt och inväntade fredagen där resterande av drakarna skulle dyka upp.
 
 
Fredagen kom och vi inväntade drakarna och dem dök upp efter några timmars intensiv väntan :3 
Vi började med våra event som vi hade planerat när alla hade dykt upp och det blev dekorera en cupcake , tipspromenad och även 4 olika skattjakter :D 
Efter många timmar gick jag och la mig halv 6 på morgonen haha. 
Lördagen hade Rockmormor och Nina planerat en utomhus skattjakt! 
Jag valde att hoppa över den och chillade med Rockmormor och Nina under tiden dem andra var ute och sprang, jag städade liiiite också, dock bara liiiite. Ehehe 
När alla var klara så blev det lite käk och sen filmmys. Skräckfilm i ett rum, animerade och barnfilmer i ett annat rum och jag och Bambi hittade grabbarna i datorrummet så vi chillade med dem. Efter några timmars gos somnade typ alla och ja sen var det söndag. 

Så nu sitter jag här, efter många timmars stor saknad av drakarna. Asså det är helt sjukt, kommer kännas så skumt att vakna upp imorgon och vara helt själv. :/ 

Sneaky Dragons - Vecka 44

Denna veckan har jag inte vart med på något event. Höll dock i mötet i onsdags men det var allt. Så ja, detta inlägget blir litet men vi körde mötet och sen efter det körde vi en lek som Nemo hittade på under dagen. Fett kul! :D 
 
Annars har veckan sett ut såhär på schemat :3